”Pirații din Caraibe 5”, furat de hackeri. Ce vor face dacă nu primesc recompensa

Ultima actualizare:

    Pirații din Caraibe 5 a fost furat de hackericaptură video
Pirații din Caraibe 5 a fost furat de hackericaptură video

Filmul ”Pirații din Caraibe 5” a fost furat de hackeri. Aceștia amenință producătorii că îl vor publica online, înainte de data lansării, în cazul în care nu se va plăti o sumă de bani considerabilă.

”Dead Men Tell no Tales (Morții nu vorbesc)” este cel de-al cincilea film al seriei ”Pirații din Caraibe”, care urma să fie lansat pe data de 25 mai. Bob Iger, directorul general al studioului, a declarat că hackerii au accesat filmul și au amenințat că îl vor publica pe segmente, dacă nu se va plăti o răscumpărare în bani, potrivit The Guardian.

Potrivit lui Iger, hackerii au amenințat că vor publica cinci minute din film și, mai apoi, părți a câte 20 de minute fiecare, dacă nu vor plăti o sumă considerabilă de bani.

Hollywood-ul a devenit o țintă pentru atacurile cibernetice. Luna trecută, un hacker sau un grup de hackeri au publicat online cel de-al cincilea sezon din ”Orange is the New Black: (Portocaliu este noul negru)”, după ce Netflix a refuzat să plătească recompensa cerută de aceștia. De asemenea, hackerii au vizat agențiile de la Hollywood, iar în 2014, atacatorii cibernetici au blocat Sony Pictures și au cerut anularea ”The Interview”, o comedie despre complotul și asasinarea liderului Coreei de Nord, Kim Jong-un.

”Pirații din Caraibe 5: Morții nu vorbesc”, aduce în scenă alte aventuri ale căpitanului Jack Sparrow (Johnny Depp), alături de Barbossa (Geoffrey Rush) și Will Turner (Orlando Bloom).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net