Piticele de altădată au devenit oameni mari

image
Alături de mama ei, Melanie Griffith, în copilărie

Ce mari s-au făcut fetiţele vedetelor! Ani de zile le-am admirat pe când erau pitice şi îi însoţeau pe părinţii lor celebri pe covorul roşu. Astăzi, fetele sunt la rândul lor actriţe, cântăreţe sau fotomodele.

Dakota Johnson (29 de ani), fiica actorilor Melanie Griffith (61 de ani) şi Don Johnson (68 de ani), este deja şi ea o actriţă cunoscută. Recent, presa din întreaga lume a vuit că este însărcinată cu muzicianul Chris Martin (41 de ani), dar ea a ţinut să dezmintă categoric ştirea. Are o legătură cu fostul soţ al lui Gwyneth Paltrow, însă nu are de gând să devină mămică. Dakota a fost crescută de Antonio Banderas, care s-a însurat cu mama sa pe când ea avea numai 7 ani. Însă a moştenit talentul de la amândoi părinţii biologici. A debutat alături de mama ei în filmul “Nebunie în Alabama”, în 1999.

image
Alături de mama ei, Melanie Griffith, în copilărie

A jucat apoi în alte patru pelicule, însă a cunoscut consacrarea abia în rolul Anastasiei Steele în “Cincizeci de umbre ale lui Grey”, film din 2015 care are ca subiect sexul şi a făcut mare vâlvă. Dakota are deja o avere de 14 milioane de dolari.

Ava Phillippe, fiica de 17 ani a actorilor Reese Witherspoon (42 de ani) şi Ryan Phillipe (44 de ani), a devenit şi ea deja o domnişorică frumoasă, leită mama sa. Dacă mai ieri era o dulce fetiţă blondă, astăzi este un fotomodel cu o carieră promiţătoare.

Eva Amurri (33 de ani), fiica actriţei Susan Sarandon (72 de ani) şi a regizorului Franco Amurri (60 de ani), îi calcă pe urme mamei sale. Primul ei rol ca actriţă l-a primit în serialul “Californication”. Fiind foarte sexy, Eva a devenit populară în rândul bărbaţilor din toată lumea. În filmul “Băiatu’ tatii”, a jucat rolul mamei în tinereţe, fiindcă îi seamănă bine. Fiica lui Jim Carrey (56 de ani) şi a Melissei Womer (58 de ani), Jane Carrey, are 29 de ani.

image

A avut o copilărie normală, fiindcă părinţii ei nu au vrut să aibă legături cu Hollywood-ul. Însă ea a devenit o cântăreaţă incredibil de valoroasă, care a făcut furori la show-ul de telviziune American Idol. Fiica actorului Clint Eastwood (88 de ani) şi a actriţei Frances Fisher (66 de ani), Francesca Eastwood (25 de ani) este deja actriţă şi fotomodel. Părinţii ei au fost căsătoriţi între 1990 şi 1995. Francesca a fost unica lor fiică. După ce au divorţat, ea a trăit când cu tatăl, când cu mama. Francesca Eastwood s-a măritat cu actorul Jordan Feldstein în 2013, dar căsătoria a fost anulată după numai câteva săptămâni. Ea a născut în septembrie un băieţel, Titan, din relaţia cu iubitul său, actorul Alexander Wraith (34 de ani).

cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
politia rutiera 0 jpeg
episcopia tulcii jpg
Becali
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda