Povestea dramatică a vieții celebrului Meat Loaf. La școală era bătut de copii. Acasă, tatăl a încercat să-l omoare

Ultima actualizare:

Meat Loaf, pe numele său real Marvin Lee Aday, a avut o copilărie traumatizantă și a învățat de mic ce înseamnă durerea. Însă cel mai groaznic moment pe care l-a trăit a fost atunci când tatăl sau l-a atacat cu un cuțit  încercând să-l omoare. 

image

Era grăsuț și din cauza kilogramelor acumulate, de care nu putea scăpa, a fost victima colegilor. Lua des băiate și era batjocorit în fel și chip, scrie revista Rolling Stone. Într-un interviu acordat celebrei publicații artistul face dezvăluiri cutremurătoare: „Am fost tare chinuit pe atunci”. Nici acasă nu a avut o viață mai bună. Deși era polițist, tatăl său avea mai degrabă porniri criminale. Era un alcoolic violent care își bătea des copilul și recurgea la pedepse foarte dure. 

A suferit enorm după moartea mamei sale

Mama sa, Wilma, a fost profesoară. După ani și ani, artistul și-a amintit cum o însoțea pe femeie noaptea prin baruri în căutarea tatălui bețiv, pe nume Orvis. Din păcate mama lui a murit de cancer în 1966, în vremea în care Meat Loaf era doar un adolescent. Copilul a suferit teribil după această pierdere. La înmormântare el s-a aruncat asupra trupului neînsuflețit și a urlat : „Nu mi-o luați pe mama!”

image

Tatăl său a încercat să-l omoare cu un cuțit

La scurt timp după înmormântare, Orvis, tatăl său, a luat-o de tot razna. Într-o seară a năvălit în camera copilului cu un cuțit de măcelar în mână. Artistul a declarat mai târziu că tatăl său a încercat atunci să-l omoare. S-a luptat cu bărbatul și astfel și-a savat viața. Apoi, a plecat de acasă, din Texas, și a ajuns în LA.

A fost un mare mincinos

Meat Loaf juca teatru. Aproape tot timpul. El și-a trăit întreaga viața pretinzând că este altcineva. Niciodată nu știai exact dacă spune adevărul sau fabulează. După cum povestea jurnalistul Lynn Barber, cântărețul a pretins că s-a născut în 1947 dar și 1951. Când a fost presat în legătură cu această discrepanță, Meat a explicat: „Am vrut doar să mențin o minciună constantă”. Mai târziu a spus „Numele și vârsta mă enervează. Așa că mint continuu”.

Într-un interviu Telegraph din 2016, Meat Loaf s-a comparat cu o „pisică cu 48 de vieți”. „Odată, am căzut de la etajul trei. Am avut, de-a lungul timpului, atâtea accidente că ar fi trebuit să mor”

În 2013, el a spus pentru Ultimate Classic Rock că a suferit 18 comoții, a supraviețuit la opt accidente de mașină. Meat a mai susținut că în liceu a fost lovit în cap de un coleg și, mai afirma el, acest accident avea să-i îmbunătățească vocea. El a făcut această dezvăluire tot  pentru Rolling Stone, în 2018. 

image

Însă, în același timp, Meat Loaf a recunoscut că minte în interviuri prin urmare, nimeni nu mai știa ce să creadă. Însă, artistul a avut și probleme de sănătate cât se poate de reale. Potrivit Rolling Stone, în 2003, el a suferit o intervenție chirurgicală pe inimă după ce s-a prăbușit pe scenă, în timpul unui concert. Medicii l-au diagnosticat atunc cu sindromul Wolff-Parkinson-White. În 2016, s-a prăbușit pe scenă în Canada, iar în 2019 și-a rupt clavicula după ce s-a împiedicat și a căzut în timpul unui interviu.

Într-o un alt interviu, cântărețul a declarat că l-ar filuat cu mașina, la autostop, chiar pe Charles Manson, fără să-și dea seama. Conform unui fragment din autobiografia sa To Hell and Back, Meat a povestit că l-a văzut pe Manson pe Sunset Boulevard din Hollywood. După ce a urcat în mașna sa, Manson l-a întrebat pe Meat vrea să-i cunoască pe cei de la Beach Boys.  Apoi, au mers împreună la casa Dennis Wilson. Acolo, Manson ar fi declarat că lumea se va sfârși în curând.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net