Prima imagine cu bebeluşul cântăreţei Pink

simeon stalpnicul png
Pink a devenit mămică pentru a doua oarăfoto: Getty Images

Sărbătorile au venit cu un dar minunat pentru Pink. Artista a devenit mămică pentru a doua oară. Cântăreața a adus pe lume un băiețel perfect sănătos în a doua zi de Crăciun. Băieţelul se va numi Jameson Moon Hart, după cum a dezvăluit artista într-un mesaj de pe Instagram.

Băiatul este cel de-al doilea copil pe care artista îl are cu motociclistul Carey Hartz. Pink, al cărei nume real este Alecia Beth Moore, şi pilotul de motociclism mai au o fată, Willow Sage, în vârstă de 4 ani. Cântăreaţa a anunţat, miercuri, printr-un mesaj pe Twitter, venirea pe lume a primului fiu al cuplului.

simeon stalpnicul png
Pink şi băieţelul ei, nou-născutfoto: arhiva personală

„Jameson Moon Hart, 12.26.16”, a scris Pink. De asemenea, tot pe contul de Instagram al artistei a fost publicată și o fotografie cu Carey Hart și bebelușul. 

Starul a anunţat în urmă cu o lună că este însărcinată, publicând pe Twitter o fotografie în care apărea alături de fiica ei, cu mesajul „Surpriză!”. 

Pink şi Hart sunt căsătoriţi din 2006. Ei au ales să afle sexul celui de-al doilea copil al lor la naştere.

Pink este cântăreaţă şi compozitoare, născută pe 8 septembrie 1979, în Philadelphia. Şi-a început cariera în anul 1995 şi a debutat cu albumul „Can't Take Me Home”, în 2000. A lansat, până în prezent, şase albume solo de studio, care s-au vândut în peste 40 de milioane de copii în lume. Pink deţine, între altele, trei premii Grammy şi două trofee World Music. Artista a concertat la Bucureşti în 2007, în cadrul B'Estival.

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
andrei rosu mihaela bilic png
cub muzica populara braconier png
image png
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
FotoJet jpg
Charlene de Monaco
Razboi in Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării jpg
Polițista din Cernăuți împușcată mortal. Foto: Facebook/ Libertatea Cuvântului Cernăuți
image
image
image
image
david pușcaș PNG
Paula și Leo Iorga
andrei rosu mihaela bilic png
ramona manole ionita clejani  (2) jpg
Prodanca a venit în verde la parastas
image png