Puştiul din «Singur acasă» vrea să devină femeie?

Ultima actualizare:

    Macaulay Culkin şi-a şocat admiratorii după ce şi-a  schimbat freza şi a început să aibă gesturi feminineFoto: Guliver / Splashnews
Macaulay Culkin şi-a şocat admiratorii după ce şi-a schimbat freza şi a început să aibă gesturi feminineFoto: Guliver / Splashnews

Blondului simpatic din „Singur acasă” (1992) i-a plăcut întotdeauna să pozeze în „rebelul neînţeles”. A fugit de acasă, s-a lăsat de şcoală şi a început să se drogheze de la vârste fragede. Din 2014 zice că s-a cuminţit. Aşa să fie oare?

2013, a fost cel mai frumos an din viaţa zbuciumată a lui Macaulay Culkin. S-a apucat de cântat în trupa The Pizza Underground şi s-a îndrăgostit de frumoasa Jordan Lane Price. Ce nu a reuşit Mila Kunis, între 2002 şi 2010 când a fost cuplată cu el, a reuşit Jordan în doar câteva luni: l-a convins să renunţe la droguri şi alcool.

În 2012, actorul care mai are în conturi mai puţin de 500.000 de dolari, cheltuia lunar 6.000 de dolari pe pastilele de Oxicontin. Consuma băuturi energizante în cantităţi industriale şi părea că e în plin proces de autodistrugere. Recent, el a şocat din nou. Joi a fost surprins în centrul New Yorkului mergând singur printre maşini.


    Foto: Guliver / Splashnews
Foto: Guliver / Splashnews

Şi-a lăsat părul lung, îşi dă unghiile cu ojă, se rujează şi pentru a nu se observa că s-a machiat la ochi poartă tot timpul ochelari. Deşi nu a avut niciodată altă orientare sexuală, Macaulay a intrat iar într-o criză de personalitate. Şocant a fost că, la vederea paparazzilor, actorul, care în urmă cu 4 ani înjura şi devenea agresiv cu cei care îi violau spaţiul intim, a reacţionat mai ruşinos ca o domnişoară. Şi-a mascat faţa cu gulerul şi a început să alerge pe vârfuri de parcă alerga pe tocuri. Să se fi despărţit de Jordan? Tânăra de 25 de ani, actriţă şi ea, a fost văzută singură în urmă cu o lună la un eveniment monden în New York. La vremea respectivă Culkin avea concerte în Paris.

image
image
image
image
image
image
banner Ioana Filimon png
Foto facebook Andreea Marin jpg
banner alina radi png
Selly și iubita lui sunt împreună de aproape 5 ani
Cub Bianca dragusanu Gabi Bădălau jpeg
banner maria constantin png