R. Kelly, arestat şi pus sub acuzare. S-ar fi filmat când făcea sex cu minori şi i-ar fi plătit să tacă

Ultima actualizare:

    R. Kelly a fost arestat şi pus din nou sub acuzare pentru pedofiliefoto: Getty
R. Kelly a fost arestat şi pus din nou sub acuzare pentru pedofiliefoto: Getty

R. Kelly ar putea fi judecat de un tribunal federal după ce vineri a fost pus sub cinci capete de acuzare. El s-ar fi filmat în timp ce făcea sex cu minori, a plătit minori şi familiile lor pentru a minţi în faţa autorităţilor şi ar fi pus o femeie în pericol de a contact o boală cu transmitere sexuală. R. Kelly a fost arestat în Chicago, joi noaptea, când îşi plimba câinele.

Cântăreţul este acuzat că a exploatat sexual un copil, că a răpit femeie şi fete minore şi că le-a forţat să întreţină relaţii sexuale cu el din 1999 până în prezent, conform cnn.com.

"R. Kelly nu a fost implicat doar în muzică. Timp de două decenii, el a înşelat tinere şi adolescente şi le-a minţit că le va transforma în superstaruri, pentru a le forţa să întreţină relaţii sexuale cu el. Membrii ai afacerii lui l-au ajutat pentru a găsi şi păcăli aceste victime", se arată într-un comunicat al Departamentului de Stat american. Faptele s-ar fi petrecut în patru state: Illinois, Conneticut, California şi New York. 

El a fost pus sub 13 capete de acuzare şi în Illinois: că ar fi încercat să obţină, că a primit şi că a produs pornografie infantilă, că a încurajat un minor să ia parte la acte sexuale şi că a încercat să obstrucţioneze justiţia plătind martori-cheie cu sute de mii de dolari pentru a minţi sau a nu depune mărturie. 

R. Kelly, ajutat de manageri şi prieteni să abuzeze victimele 

Printre cei care l-au ajutat în aceşti 20 de ani se află manageri, bodyguarzi, şoferi, asistenţi personali, dar şi membrii ai anturajului. Ei făceau planuri ca fetele şi femeile pe care le abuza Kelly să călătorească cu el. Ele trebuiau să urmeze reguli stricte: să nu plece din camera de hotel, să poarte haine largi când nu erau cu Kelly şi să nu se uite la alţi bărbaţi. Cântăreţul chiar şantaja membrii ai anturajului pentru a-l ajute şi făcea tot posibilul ca fetele şi femeile să rupă contactul cu prietenii şi familiile lor. 

Kelly a fost liber până joi, după ce a plătit o cauţiune de un milion de dolari în februarie. El a mai fost acuzat de aceste fapte în ultimii 20 de ani, dar şi-a susţinut mereu nevinovaţia. Acum, Kelly aşteaptă să fie audiat din nou.  

Citeşte şi 

Cum a putut R. Kelly să se căsătorească cu Aaliyah, deşi ea avea doar 14 ani. Detalii şocante

Fiica lui R. Kelly spune totul despre tatăl ei acuzat de abuz sexual: «Este un monstru»

image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg