Război deschis! Ce cuvinte dure i-a aruncat Naomi Campbell lui Tyra Banks

Tyra spune că  a fost mereu  duşmănită de  ”Pantera neagră”
Tyra spune că a fost mereu duşmănită de ”Pantera neagră”

Se duşmănesc de când s-au cunoscut! Naomi Campbell a făcut-o pe Tyra Banks ”fată rea”, acuzându-se reciproc de făţărnicie şi ironizându-se în diferite situaţii.

Scandal între bombele sexy! Fotomodelul Naomi Campbell (50 de ani) continuă scandalul cu colega sa, Tyra Banks (46 de ani), care durează de aproape 30 ani. Pe o reţea socială, ”Pantera neagră” a scris, în urmă cu două zile: ”Tyra e adevărata fată rea”, ca o nouă provocare.

Naomi a vrut să spună că nu ea e cauza conflictului lor, deşi gurile rele zic că ea a dat tonul la scandal. La începutul anilor 1990, au pornit să se certe, în timp ce carierele lor îşi luau zborul. Tyra a spus că se aştepta ca Naomi să o primească, la debutul în industria de modelling, cu braţele deschise. Însă s-a simţit, dimpotrivă, duşmănită de colega mai vârstnică. S-a confruntat cu Naomi la o emisune de televiziune din 2005, în care tensiunile au izbucnit pe faţă. 


    Tyra spune că  a fost mereu  duşmănită de  ”Pantera neagră”
Tyra spune că a fost mereu duşmănită de ”Pantera neagră”

Naomi a făcut-o «târfă» pe Tyra

Tyra i-a aruncat vorbe grele lui Naomi, spunând că a făcut-o ”târfă”, în culise, la o prezentare de modă. Naomi s-a apărat şi a spus că a auzit ea însăşi când era bârfită de Tyra într-o convorbire telefonică cu mătuşa ei. În emisiune, Naomi i-a strigat Tyrei: ”Să nu crezi că vei fi vreodată ca mine!”.

Însă, în 2013, Naomi a lăudat-o pe Tyra într-un inteviu. La rândul ei, Tyra a spus într-un interviu că relaţia lor tensionată nu e de la rivalitate. Însă a sugerat că Naomi i-a făcut rău când a început show-urile de modă de la Paris. ”Mă duceam acasă şi plângeam din cauză că o femeie nu voia să fiu acolo”, a spus ea.

Fostul supermodel Tyra Banks a fost măritată cu fotograful norvegian Erik Asla între 2013-2017, are un fiu de 4 ani şi o avere de 90 de milioane de dolari. Naomi are o avere de 80 de milioane de dolari şi e nemăritată, după ce a schimbat iubiţii celebri ca pe şosete, cum ar fi Gerard Butler, Usher, Sean Diddy Combs, Robert De Niro, prinţul Albert de Monaco, Johnny Depp, Eric Clapton, Mike Tyson, Michael Fassbender, Kevin Costner, Sylvester Stallone, Leonardo DiCaprio şi Lenny Kravitz.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
ramona si cazacu jpeg
shakira frauda gettyimages 492044333 jpeg
imelda staunton netflix jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg