Reacția lui Paris Jackson la acuzațiile aduse tatălui său

Ultima actualizare:

    Paris rămâne alături de tatăl săuFoto: arhivă personală
Paris rămâne alături de tatăl săuFoto: arhivă personală

Paris Jackson (18 ani), fiica Regelui muzicii pop, rămâne alături de tatăl său până în pânzele albe. Chiar dacă zilele acestea au ieșit la iveală detalii cutremurătoare cu privire la trecutul tumultos al lui Michael Jackson, Paris nu se dezice de părintele său.

Felul în carea ea a ales să-l omagieze pe Michael și să-i protejeze memoria este unul la fel de rebel precum întregul ei comportament. Tânăra a publicat pe contul ei de Instagram o poză din anii de glorie ai celui care a marcat pentru totdeauna industria muzicală, o imagine controversată în care starul arată degetul mijlociu.

Mai mult, adolescenta a și transmis un mesaj scris: "Din păcate, tot ce este negativ vinde. Fac un apel către voi toți să ignorați mizeriile și paraziții care încerc să-și facă o carieră din calomnierea tatălui meu. Cele mai pure persoane sunt mereu puse la pământ. Într-un final se va dovedi că iubitul meu tată a fost mereu și va rămâne pentru totdeauna un om inocent."

Paris a împărtășit această poză a tatălui său
Paris a împărtășit această poză a tatălui său

Dintr-un raport al poliției realizat în 2003, după ce oamenii legii i-au percheziționat casa lui Michael Jackson, reiese că artistul avea o colecție de materiale erotice în care apăreau bărbați și băieți. Polițiștii au găsit și dulapul secret al regelui pop, ascuns în spatele dormitorului său. Acolo, Michael Jackson avea o fotografie semnată cu Macaulay Culkin, jucării de pluș, jocuri și imagini nud. 

image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg