Recunoști vedetele? Formează un cuplu de vis, iar recent au dat dovadă de un curaj ieșit din comun

Ultima actualizare:

Katty Perry (39 de ani) și Orlando Bloom (47 de ani) sunt pasionați de adrenalină. Cei doi au făcut salturi din elicopter în vacanța din Sardinia, iar actorul a convins-o și pe cântăreață să i se alăture în aventura extremă. Cei doi au publicat imagini de senzație.

Katty Perry și Orlando Bloom, curaj nebun în Sardinia. Foto: Colaj/Instagram
Katty Perry și Orlando Bloom, curaj nebun în Sardinia. Foto: Colaj/Instagram

Katty Perry și Orlando Bloom, vacanță cu peripeții

Orlando Bloom și Katty Perry au ales să își petreacă vacanța în Sardinia, acolo unde se bucură de muuultă adrenalină. Cei doi au publicat mai multe imagini și filmulețe pe rețelele de socializare, prin care le-au arătat fanilor salturile îndrăznețe din elicopter.

Aflați în elicopter, Orlando Bloom a fost surprins în timp ce își ținea logodnica de mână, după care se observă cum îi dă drumul pentru a sări în apă. Întregul moment a strâns milioane de vizualări pe rețelele de socializare și a făcut înconjurul lumii. Cei doi s-au dovedit a fi ahtiați după sporturile extreme și adrenalină, iar filmulețul pe care l-au făcut public este dovada că vacanța din Sardinia a fost cu adevărat spectaculoasă pentru ei.

De asemenea, la postarea pe care a publicat-o pe contul ei de Instagram, Katty Perry a scris versurile din noua ei piesă, numită „Lifetimes”.

„La fel ca stelele pe cer. Tu și eu ne vom regăsi mereu. În fiecare viață”, a scris Katty Perry în dreptul fotografiilor.

Katty Perry, cercetată penal în urma unui videoclip

Artista internațională a ajuns să aibă probleme de natură penală, după ce a filmat un videoclip în Ibiza. Potrivit The Guardian, cântăreața este cercetată pentru posibile daune din cauza dunelor protejate din S'Espalmador. Totul s-a întâmplat din cauza faptului că firma de producție care s-a ocupat de videoclipul noii piese „Lifetimes” nu și-ar fi luat autorizația necesară, înainte de a începe filmările în zona respectivă.

 Totuși, în ciuda acestei întâmplări nefericite, artista americană s-a bucurat de vestea că va primi premiul MTV Video Vanguard. Totodată, aceasta va interpreta câteva dintre hiturile sale la VMA 2024, pe 11 septembrie, la UBS Arena din New York, potrivit deadline.com.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cristina Neagu și a anunțat retragerea din hanbal Foto Facebook jpg
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net