«Regina Cersei» şi-a luat dublură în pielea goală în «Urzeala Tronurilor»

E dezbrăcată în pielea goală cu forţa
E dezbrăcată în pielea goală cu forţa

Dezamăgire mare! Actriţa Lena Headey nu a accceptat să filmeze în pielea goală în finalul sezonului 5 al serialului ”Urzeala Tronurilor”. Fanii au criticat-o cu asprime pentru că şi-a luat dublură.

Actriţa britanică Lena Headey, binecunoscută din filmul ”300- Eroii de la Termopile”, susţine însă că a fost nevoită să-şi ia dublură. Vedeta,  de 41 de ani, care o joacă pe regina Cersei Lannister în ”Urzeala Tronurilor”, zice că a recurs la înlocuitoare fiindcă e însărcinată.

Apoi este  biciuită
Apoi este biciuită

Lena se scuză că sarcina era deja avansată, la acea vreme. Nu avea cum să filmeze secvenţa la pielea goală cu burtica la gură. Dublura actriţei a fost dezbrăcată în locul ei şi obligată să meargă goală prin mulţime în faţa tuturor.  Din păcate, actriţa nu i-a putut păcăli pe fani, care au urmărit luni seară ultimul episod. Ei au observat diferenţe majore între faţă şi trup, dar şi lipsa tatuajelor colorate cu care Lena se mândreşte.


    Apoi este  biciuită
Apoi este biciuită

Cei mai mulţi şi-au dat seama că trişează analizându-i trupul gol din ”300- Eroii de la Termopile”. Oricum, actriţa spune că scena a fost grea şi pentru ea. Chiar dacă nu s-a dezbrăcat în pielea goală! „Nimic nu este mai îngrozitor decât să mergi prin mulţimea furioasă care îţi strigă obscenităţi şi cuvinte vulgare”, a mărturisit aceasta. Ea a simţit întreaga oroare ca şi când ar fi fost în pielea reginei Cersei Lannister cu adevărat. Lena Headey are o avere de 1,5 milioane de $.

Click! spune

Lena Headey a devenit cunoscută datorită rolului regina Gorgo din ”300- Eroii de la Termopile”. Însă adevărata consacrare a obţinut-o întruchipând-o pe regina Cersei Lannister în ”Urzeala Tronurilor”.  În prezent, aşteaptă o fetiţă şi mai are un băieţel, Wylie, de 5 ani, cu soţul ei, Peter Loughran.

FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
mihai bendeac jpg
alexandra dinub jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg