Richard Gere, la un pas de divorţ. Ce l-a adus la limita răbdării

Ultima actualizare:

    Richard şi Carey  sunt împreună  din 1999 (Foto: Reuters)
Richard şi Carey sunt împreună din 1999 (Foto: Reuters)

Mari necazuri în căsnicie! Actorul Richard Gere (63 de ani) duce o viaţă de infern din cauza geloziei soţiei sale, actriţa Carey Lowell (51 de ani). Ea vrea să divorţeze din cauza flirturilor lui cu alte femei.

Scandalurile nesfârşite din casa familiei Gere au izbucnit de la începutul lunii octombrie, când Carey Lowell l-a surprins pe soţul său flirtând împreună cu o blondă atrăgătoare într-un restaurant din East Hampton, New York.

"La peste 60 de ani, este încă un magnet pentru femei şi uneori acest fapt îl bagă la belea", a spus o sursă citată de Showbizspy. Carey trăieşte permanent cu spaima că o înşală şi îi face viaţa un calvar.

"I-a spus verde în faţă că, dacă nu se potoleşte cu flirturile, ea intentează divorţul şi îi ia hotelul pe care l-au deschis împreună", a adăugat sursa mai sus citată.

Carey a fost scoasă din sărite de faptul că starul s-a holbat la blondă până a observat soţul acesteia, care l-a înjurat.  Gere s-ar fi dus chiar lângă femeia sexy şi ar fi încercat să-i şoptească ceva la ureche. Actorul a fost şocat de limbajul dur al bărbatului ei şi a părăsit restaurantul. El i-a spus soţiei recent că s-a săturat de scandalurile sale.

Richard Gere a mai fost căsătorit cu supermodelul Cindy Crawford între anii 1991 şi 1995. În 2002, s-a căsătorit cu actriţa Carey Lowell. Ei au un fiu, Homer James Jigme, născut în 2000, cu doi ani înainte de a se căsători. Carey Lowell a mai fost măritată de două ori, prima oară cu fotograful John Stember (1984-1988), apoi cu actorul Griffin Dunne (1989-1995), căsnicie din care s-a născut o fiică, Hannah Dunne, de 22 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Carmen Brumă, o împătimită a sportului și a alimentației sănătoase
heidi klum cannes profimedia jpg
banner gabriela prisacariu otil png
adelina pestritu jpg
banner nicoleta nuca png
banner dana coteanu png
image jpeg
banner costin mărculescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net