Rihanna a fost numită ambasadoarea statului Barbados. Reacția artistei


    Rihanna a fost numită ambasadoarea statului BarbadosFoto Getty Images
Rihanna a fost numită ambasadoarea statului BarbadosFoto Getty Images

Rihanna este o artistă de succes pe plan internațional, însă cariera sa nu se oprește aici. Vedeta trece printr-o perioadă extrem de prolifică, încă de anul trecut, când aceasta și-a lansat propria colecție de produse de make-up, Fenty Beauty, care a primit o mulțime de recenzii pozitive de la importante nume din industria cosmeticelor. După ce afacerea sa s-a bucurat de un real succes, datorită calității produselor pe care le-a pus pe piață, Rihannei îi sunt recunoscute acum și actele de filantropie, fiind distinsă cu titlul de ambasador al statului ei natal, Barbados.

Rihanna a fost numită în mod oficial ambasadoarea statului Barbados, locul său natal, mulțumită actelor sale de caritate desfășurate pe teritoriul statului isular. Omagiul i-a fost adus de către guvernul din țara sa de origine, iar artista va urma să se ocupe de încurajarea turismului, a educaţiei şi a investiţiilor pe insulă, conform presei internaționale. „Sunt foarte mândră de acest titlu venit din partea țării mele de origine”, a reacţionat Rihanna la aflarea marii vești, conform AFP. 

Rihanna și-a lansat recent o linie de produse cosmetice, numită Fenty Beauty
Rihanna și-a lansat recent o linie de produse cosmetice, numită Fenty Beauty

Celebra cântăreață, în vârstă de 30 de ani, a trăit în Barbados până la vârsta de 16 ani, înainte de a-şi începe debutul în muzică, ce avea să-i aducă ulterior faima internaţională. Iar acum, guvernul din țara sa natală a numit-o ambasadoare extraordinară şi plenipotenţiară a statului, spre entuziasmul vedetei. „Sunt nerăbdătoare să lucrez cu prim-ministrul Mottley şi echipa sa pentru a gândi o nouă viziune pentru Barbados. Toţi cei din Barbados vor trebui să-şi joace rolul în mişcarea în curs, sunt gata şi entuziastă faţă de ideea de a-mi asuma această responsabilitate”, a mai adăugat aceasta.

Guvernul din Barbados a avut, de asemenea, numai cuvinte de laudă la adresa cântăreței, pe numele său complet Robyn Rihanna Fenty  lăudând latura filantropică a acesteia. „Rihanna are o dragoste profundă pentru această ţară, care se reflectă în filantropia sa, în special în domeniile sănătăţii şi educaţiei. Ea îşi arată patriotismul şi în modul în care dă înapoi ţării sale şi continuă să preţuiască insula care rămâne casa ei”, a susținut prim-ministrul Mia Amor Mottley.

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
Alina jpeg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png