Rihanna, așa cum o vede doar iubitul ei! Artista s-a pozat în lenjerie intimă

N-ai zice că are doi copii! Rihanna (35 de ani) a revenit la silueta de odinioară, după ce în vara anului trecut a născut un băiețel, pe nume Riot. Artista originară din Barbados și iubitul ei ,rapperul A$AP Rocky (35 de ani), mai au împreună un copil, pe RZA (2 ani).

Rihanna, îmbrăcată în lenjerie intimă de culoare roz
Rihanna s-a pozat în ipostaze provocatoare (Foto: Instagram)

Zilele trecute, vedeta, care deține o avere impresionantă de 1,4 miliarde de dolari, s-a pozat în ipostaze provocatoare, spre deliciul fanilor ei. Rihanna s-a îmbrăcat într-o lenjerie intimă de culoare roz aprins, care face parte din nou sa colecție Savage X Fenty, ce va fi lansată cu ocazia Zilei Îndrăgostiților (14 februarie). Cântăreața a slăbit în doar câteva luni de la naștere, iar acum nu se sfiește să își etaleze corpul, fiind mândră de formele sale voluptoase. Recent, ea a dezvăluit că își dorește un al treilea copil și că speră de această dată să aibă noroc la o fetiță.

Rihanna și A$AP Rocky sunt împreună din 2020, însă până acum nu au confirmat niciun plan cu privire la căsătorie. 

Așa arăta Rihanna în august 2023 (Foto: Profimedia)
Așa arăta Rihanna în august 2023 (Foto: Profimedia)

Rihanna face sport ca să se mențină în formă

Rihanna a trecut deja prin două sarcini, dar arată din ce în ce mai bine! Dieta lui Riri se concentrează pe o serie de alimente sănătoase și hrănitoare. „La micul dejun mănânc albușuri de ou și ananas cu apă fierbinte și lămâie. La prânz consum pește și cartofi. Urăsc legumele, dar mă oblig să le mănânc pentru că sunt sănătoase”, a explicat în trecut Rihanna, potrivit site-ului celebwell..com.

Diva mănâncă multe proteine sănătoase, mai ales pește, care este preferatul ei. Pe lângă un regim sănătos, vedeta se duce la sală aproape în fiecare zi și preferă exercițiile fizice de tip cardio: „Am fost în sală în fiecare zi în această săptămână pentru că nu sunt dispusă să renunț la mâncare. Dar voi sacrifica o oră pentru sală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net