Rihanna dă 780.000 $ pe o croazieră din Franţa în Barbados

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Rihanna a achitat deja avansul de 463.000 de dolari (1,6 milioane de lei) pentru a închiria un iaht de pe Riviera Franceză. Şi asta pentru că are planuri mari pentru concediu.

Nebunie, petreceri non-stop şi distracţie cât încape! Cam asta îşi doreşte Rihanna la cei 25 de ani ai ei, după un an în care a avut atâtea concerte încât abia a avut timp să mai respire. La sfârşitul lui august, o va lua cu ea pe Cara Delevingne, un tânăr fotomodel britanic de 20 de ani, de care s-a ataşat în ultimele două săptămâni şi vor străbate 2.620 km pe ape, până în Barbados.

Cara Delevingne

Călătoria va dura aproape două săptămâni şi, conform The Sun, pe lista invitaţilor vor fi încă 25 de prieteni de-ai celor două. În ciuda răutăţilor potrivit cărora între cele două ar exista o atracţie fizică, Rihanna punctează pe site-ul ei de Internet că nu este vorba decât de o vacanţă între fete.

simeon stalpnicul png

Diva din Barbados a avut grijă să rezerve ambarcaţiunea chiar înainte de a susţine concertul de la Amsterdam, din acest weekend. Pe durata călătoriei nu vor avea loc opriri, însă iahtul este dotat cu sală de cinema, club, bar-restaurant şi salon de relaxare. Oricum se vor odihni abia când ajung în Barbados pentru că vor petrece non-stop.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net