Salma Hayek are o bufniţă drept animal de companie. Pasărea doarme cu ea


    Pasărea i se aşază pe cap în timpul somnului
Pasărea i se aşază pe cap în timpul somnului

Dintotdeauna şi-a dorit o bufniţă ca animal de casă! Salma Hayek şi-a împlinit acest vis şi chiar doarme cu pasărea adorată, căreia i-a pus numele Kering.

Salma Hayek (54 de ani) trăieşte în prezent în casa ei din Londra, împreună cu bufniţa. Noaptea doarme cu ea în cameră, deşi e o pasăre nocturnă, care îşi face somnul ziua. Asta nu o deranjează pe vedetă şi o spune râzând. ”Nu dorm mult noaptea nici eu. În timpul somnului, bufniţa zboară în jurul meu şi simt un curent când se învârteşte. Uneori aterizează pe piciorul sau pe capul meu. La început mă speriam, dar acum m-am obişnuit. Uneori se aşază lângă mine, apoi iar zboară”, spune diva.


    Salma o adoră pe Kering
Salma o adoră pe Kering

 Salma a adoptat-o pe Kering, care e femelă, în 2019, şi, de atunci, o amuză. Odată, bufniţa a mâncat un şoarece pe capul ei. O lasă liberă în casă. Diva spune că bufniţele nu beau lichide, totuşi Kering e înnebunită după vinurile scumpe. ”Nu că ar crede că e sânge. Nu preferă vinul roşu. Are gusturi fine. Trebuie să ne acoperim paharele, fiindcă imediat se aruncă în ele”, zice diva.

Toţi din casă o detestă pe Kering. Când zboară, ţipă. Reacţia lor o amuză pe stăpâna sa, care nu înţelege de ce se tem de o pasăre inofensivă.

Salma e măritată cu François-Henri Pinault (58 de ani), din 2009, şi au o avere comună de 7,1 miliarde $. Fiicei lor, Valentina, de 13 ani, nu-i place pasărea.

Bufniţele sunt păsări răpitoare de noapte cu lungimi între 13-70 cm şi anvergura aripilor, între 61 cm şi 170 cm, în funcţie de specie. Există 216 specii de bufniţe. Se hrănesc cu rozătoare, pe care le vânează noaptea. În captivitate trăiesc circa 20 de ani, în sălbăticie, în jur de 5 ani. 

FotoJet (6) jpg
FotoJet (2) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
oana roman marius elisei
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FotoJet (1) jpg
cub cub cătălin scărlătescu png
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi