Salvatore Adamo ne aduce “Tombe la Neige” la Bucureşti - VIDEO

Ultima actualizare:

Povestea lui Salvatore Adamo începe în 31 octombrie 1943 într-un mic orăşel sicilian numit Comiso, într-o familie de şapte fraţi şi surori. De la vârsta de patru ani, artistul se mută în Elveţia cu familia, fiind nevoit să înveţe limba franceză. Întrucât în perioada în care Salvatore Adamo a ajuns la majorat, în Belgia nu se acorda cetăţenie dublă, din respect pentru tatăl său a ales să păstreze cetăţenia italiană. Ulterior, legislaţia s-a schimbat, artistul făcând demersuri pentru a obţine cetăţenia belgiană fără a renunţa la cea italiană.

Primul succes l-a avut în 1963 cu melodia ’’Sans Toi Ma Mie’’. Au urmat celebrele ’’Tombe la Neige’’, ’’Vous Permettez Monsieur’’, ’’La Nuit’’, ’’Dolce Paola’’ şi multe altele. Recunoaşterea uriaşului său talent nu a venit doar de la fanii săi de pe tot mapamondul ci şi din partea Alteţei Sale, regele Albert al II-lea al Belgiei, când prin decret regal în 4 iulie 2001 i-a acordat titlul nobiliar de cavaler.

A susţinut numeroase concerte în Franţa, Belgia, Canada, Germania, concerte care au adunat public din toată lumea inclusiv America. Colecţia sa de cântece reflectă latura sa sensibilă, dar şi combinaţia unică de umor şi simplitate ce reuşeşte să o transmită de fiecare dată când urcă pe una din scenele lumii. Pentru prima oară, fanii români au şansa să îl cunoască şi să îl asculte live pe Maestrul Salvatore Adamo în cadrul concertului programat pentru data de 10 decembrie 2011, la Sala Palatului din Bucureşti.Preţurile biletelor vor fi urmatoarele:-    350 lei (categoria VIP)-    300 lei (categoria 1)-    250 lei (categoria 2)-    200 lei (categoria 3)-    150 lei (categoria 4)-    100 lei (categoria 5)

Biletele pot fi achiziţionate de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul, Chioşcurile Adevărul, Magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor şi Staţia de Metrou Unirii 1. Cei care doresc să comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro,  BLT.ro,  myticket.ro,  biletfan.ro, bilete.ro, biletedelatati.ro sau ticketpoint.ro. „Salvatore Adamo” este un eveniment organizat de Project Events în colaborare cu European Event Services.

image
image
image
image
image
image
banner Ioana Filimon png
Foto facebook Andreea Marin jpg
banner alina radi png
Selly și iubita lui sunt împreună de aproape 5 ani
Cub Bianca dragusanu Gabi Bădălau jpeg
banner maria constantin png