Scandal la Hollywood! "Angelina e o actriţă netalentată"

Ultima actualizare:

    Angelina Jolie a fost atacată dur într-o serie de email-uriFoto: Getty
Angelina Jolie a fost atacată dur într-o serie de email-uriFoto: Getty

Hackerii care au atacat recent compania Sony au dat publicităţii o nouă serie de emailuri din care reiese că Angelina Jolie nu e privită cu ochi buni de producătorii de la Hollywood.

Email-urile sunt o conversaţie purtată între unul dintre directorii Sony Pictures, Amy Pascal, şi producătorul Scott Rudin, în timpul filmărilor pentru pelicula despre viaţa lui Steve Jobs. 

Iniţial, filmul trebuia să fie regizat de David Fincer ("Fight Club", "Se7en"), însă s-a retras, iar locul lui a fost luat de Danny Boyle. Conform theguardian.com, discuţiile au început din februarie, când Angelia i-a propus lui Fincer să regizeze filmul ei, "Cleopatra". 

Scott Rudin şi Amy Pascal au schimbat o serie de mesaje în care discută despre Angelina
Scott Rudin şi Amy Pascal au schimbat o serie de mesaje în care discută despre Angelina

Rudin e ferm pe poziţii: "Nu se va face niciun film despre Cleopatra, chiar dacă asta presupune o serie de ieşiri violente pentru ego-ul răsfăţat al acestei femei, dar costurile filmului mă depăşesc. Dacă nu îi spui că nu îţi place scenariul, care, permite-mi să îţi reamintesc, nici ei nu îi este pe plac, se va isca o şi mai mare isterie. Lasă-mă să îţi spun că nu am niciun chef să o tolerez pe această răsfăţată şi o să îi spun asta chiar eu dacă nu o faci tu. “Apoi Rudin o numeşte pe Angelina "o actriţă netalentată şi răsfăţată. Nimeni nu are nevoie de filmul ei". 

Niciun reprezentant al actriţei Angelia Jolie nu a comentat evenimentele. Grupul de hackeri „Guardians of Peace“ a lansat un atac asupra studiourilor cinematografice Sony Pictures, piraţii cibernetici făcând public mai multe informaţii confidenţiale: onorarii ale unor vedete, numere de telefon, contacte etc.

Reprezentanţii Sony spun că regimul din Coreea de Nord ar fi responsabil pentru atac, iar hackerii promit că dezvăluirile sunt doar începutul.Scott Rudin este un producător important de la Hollywood, laureat al premiului Oscar, care a lucrat la peste 100 de filme printre care "There Will Be Blood", "The Social Network" şi "Captain Phillips"

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net