Scandal la moartea tatălui lui Michael Jackson

Ultima actualizare:

    † Joe Jackson fotografii: Guliver/ Splashnews
† Joe Jackson fotografii: Guliver/ Splashnews

Revoltător! Nici nu s-a stins bine din viaţă Joe Jackson (n. 26 iulie 1928 – m. 27 iunie 2018) că familia a şi început să se certe. Paris Jackson vrea funeralii similare cu cele ale lui Michael, Janet ţipă că nu dă nici un ban.

Certurile pe bani sunt o normalitate în familia Jackson, susţin jurnaliştii americani. „Paris (20 de ani) crede că bunicul ei este o legendă, Prince (21 de ani) crede la fel. Amândoi nepoţii lui Joe vor funeralii pompoase, însă Janet, care nu l-a iertat pe Joe Jackson pentru abuzurile fizice şi verbale la care o supunea pe ea şi pe Michael, spune că nu merită. Şi, pentru a fi mai convingătoare, zice că nu dă nici un ban pentru funeralii”, a declarat o sursă pentru Radar Online.


    Janet, 52 de ani,  a luat foc când  a auzit că familia  vrea o înmormântare  pompoasă
Janet, 52 de ani, a luat foc când a auzit că familia vrea o înmormântare pompoasă

Copiii lui Michael au moştenit fiecare câte 100 de milioane de dolari de pe urma tatălui lor, iar Janet (52 de ani) are o avere de 175 milioane $, deci banii nu ar fi o problemă. Însă certurile din anii 1970 când a fost înfiinţată trupa Jackson Five, iar Joe Jackson a devenit tată şi impresar în acelaşi timp, a lăsat cicatrici adânci în sânul familiei. Jermaine Jackson (63 de ani) a fost cel care a stat la căpătâiul tatălui său până în ultima clipă, ceilalţi opt fraţi şi surori au evitat asta, deşi ştiau că Joe suferea de cancer în ultima fază şi avea zilele numărate. La Toya (62 de ani) a declarat că a avut grijă de mama ei Katherine, care este bolnavă la pat şi că momentan întreaga familie se concentrează pe starea de sănătate a acesteia. 

Click! spune

simeon stalpnicul png

Michael Jackson s-a născut la 29 august 1958 în Gary, Indiana. Ajunge star cu trupa „Jacksons 5”. La apogeul carierei povesteşte abuzurile fizice şi verbale la care era supus de tatăl său. Moare la 25 iunie 2009 în Holmby Hills, Los Angeles. A fost însurat de două ori: cu Debbie Rowe (între 1996-1999) şi Lisa Marie Presley (între 1994-1996).

image
image
image
image
image
image
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
 Luminița Anghel s-a dat pe mâinile unui medic în care a avut încredere
image
actualitate.net
image
actualitate.net