Scandalurile au distrus familia lui Britney Spears

30 iunie 2021
article img
Britney Spears, 39 de ani, şi iubitul Sam Asghari, 27 de ani, se relaxează în Maui pe durata procesului Foto: Profimedia

Scandal ca la uşa cortului! Tatăl lui Britney Spears, Jamie, 68 de ani, este distrus de cearta cu Britney Spears, 39 de ani. Jamie Spears a fost surprins de paparazzi slăbit şi abătut la doar câteva zile după ce a apărut în faţa instanţei pentru a da explicaţii legate de administrarea averii fiicei lui.

Jamie Spears, 68 de ani, a reuşit să învingă cancerul în urmă cu câţiva ani şi pare extrem de afectat de scandalul care a ajuns în instanţă. Tatăl lui Britney Spears a vândut casa în care vedeta a crescut şi acum locuieşte într-o rulotă parcată în Kentwood, Louisiana, SUA. Recent a fost surprins de paparazzi la doar două zile după înfăţişarea în faţa judecătorului. Britney nu mai vrea ca el să fie tutorele său, ci Jodi Montgomery. Acceptă tutela, dar nu mai vrea să-i fie tutore tatăl ei. Îi e frică de el şi îl acuză că a forţat-o să urce pe scenă şi bolnavă. Britney susţine că tatăl ei a abuzat-o, îi toacă averea cum vrea el şi spune că din cauza lui nu a mai urcat pe scenă.

article img
Jamie Spears, 68 de ani, a fost surprins vlăguit şi abătut la câteva zile după ce a fost în faţa instanţei Foto: Profimedia

Instabilă psihic şi emoţional, Britney a avut câteva ieşiri pe reţelele sociale în care îşi varsă năduful şi a produs un val de susţinere din partea fanilor şi a unor vedete precum Justin Timberlake şi Christina Aguilera. După ce l-a făcut pe tatăl ei să pară un monstru, ea a plecat cu iubitul ei Sam Asghari în Maui să se relaxeze. Şi-a cerut scuze că ”îşi spală în public rufele din familie, dar a spus că s-a săturat să fie o vacă de muls pentru întregul clan”. Britney are o avere de 70 de milioane de dolari dar, de mai bine de 13 ani, cel care îi administrează averea este tatăl ei. Sora lui Britney, Jamie, a declarat la rândul ei că este alături de Britney şi a menţionat că ”nu este dependentă de banii primiţi de la sora ei pentru a-şi întreţine familia”. Dezvăluirea a venit la scurt timp după ce avocaţii lui Britney au arătat că tatăl celor două, Jamie Spears, se ocupa inclusiv de plata taxelor, impozitelor şi facturilor fiicei lui mai mici. Iubitul lui Britney, Sam Asghari, de 27 de ani, a spus că nu are nici un respect pentru tatăl ei.