Seinfeld, şocat de acuzaţiile de viol aduse lui Bill Cosby

hepta 1663884 jpeg
Bill Cosby a devenit faimos odată cu serialul "The Cosby Show", în 1984

Dezvăluirile conform cărora Bill Cosby (77 de ani) a violat şi drogat peste 16 femei au zguduit lumea showbiz-ului.

Faptele lui Cosby, considerat o legendă în lumea comediei, i-au lăsat muţi pe ceilalţi comedianţi care au fost inspiraţi de serialul "The Cosby Show".

Jerry Seinfeld a declarat pentru revista People că nu îi vine să creadă: "Sunt supărat, extrem de supărat. Încă supărat. Nu ştiu exact ce să cred încă. Dar e totul foarte deranjat".

Şi Chris Rock a fost la fel de şocat: "Nu ştiu ce să zic. Ce poţi să spui? Sper că nu e adevărat. Am crescut cu Bill Cosby, îl ador. Sper că nu e adevărat". 

simeon stalpnicul png
Chris Rock

A fost dat în judecată pentru viol

După ce peste 16 femei l-au acuzat că le-a drogat şi violat, actorul Bill Cosby a fost dat în judecată de una dintre ele.

În plângerea depusă marţi la tribunal, Judy Huth afirmă că ea şi o bună prietenă l-au întâlnit pe actor în 1974 pe platourile de filmare ale unui lungmetraj, în San Marino, în apropiere de Los Angeles, conform washingtonpost.com.

Judy Huth îl acuză pe actor de "violenţă sexuală, intenţia de a-i induce stres emoţional". Ea a solicitat justiţiei să îi acorde daune financiare a căror valoare nu a fost dată publicităţii.

simeon stalpnicul png
Bill Cosby a devenit faimos odată cu serialul

Bill Cosby (77 de ani) a fost acuzat de agresiune sexuală în 2005, când Andrea Constand (41 de ani) l-a dat în judecată pentru că a drogat-o şi a forţat-o să-l atingă în zona genitală, însă procurorul care a instrumentat acest caz a decis să nu înceapă urmărirea penală din lipsă de credibilitate şi de probe.

În respectivul dosar, alte 12 femei au declarat că au suferit agresiuni sexuale din partea vedetei, însă au făcut-o sub anonimat. Recent, după ce comediantul Hannibal Buress a spus despre Cosby că este un violator, respectivele femei au prins curaj şi şi-au dezvălui identitatea. În plus, ele au povestit presei experienţele sexuale traumatizante la care au fost supuse de cel supranumit "Tăticul Americii".

A violat şi vedete

Ulterior, alte femei au prins curaj şi au vorbit pentru prima oară despre felul în care au fost sedate şi apoi forţate să întreţină relaţii sexuale, să-i facă sex oral sau să-l masturbeze pe faimosul actor, de-a lungul anilor. Toate au motivat că le-a fost prea teamă să depună plângere la poliţie la vremea respectivă, deoarece credibilitatea şi notorietatea lui Cosby erau mult prea solide. Printre victime se numără şi femei celebre ca manechinul Janice Dickinson (59 de ani) şi actriţele Louisa Moritz (68 de ani) şi Michelle Hurd (48 de ani).

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
BeFunky collage (28) jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
teo trandafir jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
viorel lis si oana lis
militari rusi sursa ministerul apararii din rusia (4) jpg
dica
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg