Shakira a întârziat concertul din Barcelona pentru Pique

Ultima actualizare:

Nervi, fluierături, huiduieli şi strigăte: "De ce? De ce?". De data aceasta, înnsă, nu era Mourinho cel ce punea întrebarea "pe repeat". Erau miile de fani ai Shakirei, care aşteptau de la ora 22.00 să înceapă concertul din Barcelona, de pe Stadionul Olimpic Montjuic, al artistei columbiene. Trecuse de ora 23.15 şi fanii încă aşteptau.

Vezi aici mai multe imagini de la concert!

Ce se întâmplase? La câţiva kilometri distanţă, pe un alt stadion, Camp Nou, jucătorii Barcelonei sărbătoreau, "scurt, mai scurt ca acum 2 ani", cucerirea Ligii Campionilor. "Poate pentru că se grăbeau la concertul Shakirei", scrie presa catalană. Gerard Pique, fundaşul trupei blaugrana şi iubitul cântăreţei, a dat tonul: "Toţi la concertul Shakirei acum!". Asta după ce lansase o ultimă "săgeată" către rivalii de la Madrid: "Nici nu ne drogăm, nici nu simulăm, nici nu cumpărăm arbitri. Doar jucăm fotbal! Aşa am câştigat acest trofeu".

Invitaţia stoperului catalan a prins în rândul colegilor. Fotbaliştii au ajuns la concert, dar doar pentru că Shakira a întârziat deliberat ora începerii pentru a-i putea avea pe scenă pe eroii blaugrana. Mai întâi, artista, împreună cu Pique, a mai zăbovit 45 de minute în vestiar. Ulterior, şi-au făcut apariţia şi ceilalţi fotbalişti ai Barcelonei, iar concertul a putut începe.

"Estoy loca por mi Pique!"

Într-o catalană impecabilă: "Bona nit, Barcelona!", Shakira a luat pulsul publicului. Şi, cum columbianca a învăţat deja multe de la iubitul său, al doilea cântec din concert a fost unul "cu trimitere": "Ahi te dejo, Madrid!" (Acolo te las, Madrid!). "Într-o zi ca aceasta, în care sunt multe de sărbătorit, aceasta este casa mea!", le-a mai spus Shakira barcelonezilor din public.

A urmat momentul mult aşteptat. La 23.33 pe scenă au urcat Pique, Xavi, Villa, Pedro, Busquets şi Bojan. Columbiana i-a prezentat, unul câte unul, fanilor săi. Alţii, precum Valdes sau Abidal, au rămas în plan secund. La fel şi Pep Guardiola, Tito Vilanova şi Manuel Estiarte. "Hai să ne mişcăm şoldurile", le-a spus cântăreaţa. Şi toţi cei şase s-au pus pe dans. Evident, Pique, care a avut o bună profesoară, a excelat la acest capitol. "Mulţumită numărului 3 acum înţeleg mai bine fotbalul!", a recunoscut Shakira.

Puţin flamenco, puţină "tortura", "oarbă şi surdă" şi concertul se apropia de final. Fanii au uitat că au aşteptat-o 80 de minute pe artistă pe scenă şi au aplaudat la scenă deschisă. Ba chiar au cântat, împreună cu artista: "Estoy loca por mi Pique", în loc de "estoy loca por mi tigre" (Sunt nebună după tigrul meu). Iar la final, cum nu se putea altfel, toată lumea a cântat "Waka waka".

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net