Shakira, supărată pe Fiscul spaniol: „Am fost arsă pe rug ca o vrăjitoare!”

Ultima actualizare:

Shakira (47 de ani) a declarat că autoritățile spaniole au  „ars-o pe rug” în public, ca pe o vrăjitoare din vremea Inchiziției. Artista de origine columbiană, care deține o avere de 300 de milioane de dolari, a spus că a plătit mai mult decât trebuie, în cazul de fraudă fiscală care s-a judecat ani întregi.

Shakira, îmbrăcată într-o rochie roșie la Met Gala 2024
Shakira a declarat că nu a fost tratată corect de autoritățile spaniole (Foto: GettyImages)

Shakira a plătit o amendă de peste 7.000.000 $

Anul trecut, vedeta a pledat vinovată la șase infracțiuni de fraudă fiscală, în schimbul unei pedepse de trei ani de închisoare cu suspendare și a unei amenzi de peste 7 milioane de dolari.

Acum, ea susține că nu a fost tratată corect de Fiscul spaniol, acuzând că a fost demarată o campanie sexistă împotriva ei. „Au vrut să facă public faptul că nu-mi plătesc taxele, deși adevărul este că am plătit mai mult decât ar fi trebuit. Cel mai frustrant lucru a fost să văd că o instituție a statului părea mai interesată să mă ardă public pe rug decât să-mi asculte motivele”, a afirmat Shakira, pentru cotidianul El Mundo.

Anul trecut, Shakira s-a mutat în SUA

După ce s-a despărțit de fostul fundaș de la FC Barcelona, Gerard Piqué (37 de ani), Shakira s-a mutat în 2023 cu cei doi copii ai ei, Sasha (9 ani) și Milan (11 ani), în Statele Unite ale Americii. Însă, problemele cu autoritățile din Spania nu s-au oprit.

„Știam de la început că povestea falsă a Agenției Fiscale a încurcat și manipulat două intenții total diferite: una era dorința de a mă stabili într-o țară și alta, foarte diferită, de a avea o relație care se desfășura în această țară. Au schimbat una cu alta pentru a mă transforma în rezident fiscal din 2011 și a crea obligații care nu existau.

O persoană care are turneu în jurul lumii nu poate avea intenția de a avea rezidența fiscală într-un loc doar pentru că persoana cu care are o relație e stabilită acolo. Ar fi ca și cum un turist care merge în vacanță în Ibiza devine rezident doar pentru că are o aventură acolo”, a mai spus Shakira.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Shakira este într-o relaţie cu Gerard Pique
Monica Pop jpeg
jennifer lawrence gettyimages jpg
banner gabriella nastas si Kamara png
image png
banner pepe png
image png
banner raluca pastrama png
image
actualitate.net
image
actualitate.net