Sharon Stone a adoptat un cățel să îi țină de urât în pandemie. Actrița s-a săturat să stea în casă

Ultima actualizare:

    Sharon Stone arată senzațional la vârsta de 62 de anifoto: Instagram
Sharon Stone arată senzațional la vârsta de 62 de anifoto: Instagram

Sharon Stone a adoptat un cățel să îi țină de urât pe perioada izolării la domiciliu, impusă de pandemie, informează The Sun. Actrița din ”Basic Instinct”, acum în vârstă de 62 de ani a postat o fotografie cu bulldog-ul ei Bandit alături de noua prietenă Abby, pe care a adoptat-o de la un centru pentru animale. Sharon Stone a suferit din plin din cauza pandemiei în 2020, după ce mama și sora ei au ajuns la spital cu COVID-19. Ea urmează să se vaccineze și a subliniat că speră ca viața ei să revină la normal.

Sharon Stone, în vârstă de 62 de ani, a adoptat-o pe cățelușa Abby pentru a-i ține de urât ei și bulldog-ului francez Bandit în lunile care vor urma. Actrița care s-a născut la 10 martie 1958 în Meadville, Pennsylvania a recunoscut în repetate rânduri că starea de criză din anul 2020 a afectat-o psihic și emoțional și de abia așteaptă ca viața ei să revină la normal. Sharon Stone a avut grijă să îi ferească pe cât posibil pe copiii ei adoptivi Roan, 20 de ani, Laird, 15 ani și Quinn, de 13 ani, de virusul ucigaș, dar nu le-a putut proteja pe mama și pe sora ei care în vara anului trecut au ajuns la Urgențe. În august, Sharon Stone a avut o cădere nervoasă și a postat un film în care îi certa pe cei care nu purtau mască.


    Bulldog-ul Bandit are o nouă prietenă de joacă, urecheata Abby, adoptată de la un adăpost pentru animalefoto: Instagram
Bulldog-ul Bandit are o nouă prietenă de joacă, urecheata Abby, adoptată de la un adăpost pentru animalefoto: Instagram

Citește și:

Sharon Stone este multimilionară la 62 de ani. Cum a făcut avere actrița din ”Basic Instinct”?

Sharon Stone: ”Tinerii vor să-mi vadă sânii, deși am 62 de ani!”

Sharon Stone nu a crezut în vaccin, dar se vaccinează

În noiembrie ea a comentat în timpul unui interviu că are mari îndoieli cu privire la vaccinul Moderna, dar recent a recunoscut că abia așteaptă să se vaccineze pentru ca viața ei să intre în normal. Sharon Stone are o avere de peste 60 de milioane de dolari, este implicată în mai multe proiecte cinematografice și de televiziune în calitate de producător și actor și a avut mult de suferit în 2020 din cauza suspendării activității în majoritatea caselor de producție cinematografică de la Hollywood și din New York. Sharon Stone a adoptat-o pe Abby din două motive: i s-a rupt sufletul când i-a văzut ochișorii blânzi când a vizitat un adăpost pentru animale și cel de al doilea motiv, a constatat că Bandit suferea de depresie în ultima vreme

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net