Sharon Stone arată ca un vis la 62 de ani într-o rochie verde, fără sutien! Actrița și-a asortat masca la ținută

Ultima actualizare:
Sharon Stone și-a păstrat siluta suplă care a consacrat-o
Sharon Stone și-a păstrat siluta suplă care a consacrat-o

Sharon Stone are ce arăta chiar și la 62 de ani! Cu o siluetă impecabilă, superba actriță de la Hollywood arată bine în orice se îmbracă. Ea a fost surprinsă în Beverly Hills, California, marți (13 octombrie), ieșind de la un salon de spa.

Sharon Stone a fost în formă întreaga ei viață și nu are de gând să schimbe asta nici la această vârstă. Mama a trei copii, frumoasa blondă și-a păstrat corpul din tinerețe. Are și de unde, fiind una dintre cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood. S-a întreținut cu mâncare sănătoasă, mult sport, dar a apelat și la masaj și spa, pentru a-și menține tonusul.

Sharon Stone adoră ținutele colorate
Sharon Stone adoră ținutele colorate

Sharon Stone nu iese din casă fără mască

Zilele trecute, paparazzi americani au surprins-o pe o stradă din Beverly Hills, ieșind de la un salon de înfrumusețare unde a petrecut o zi relaxantă la spa. Nu este adepta monotonului negru, astfel că de multe ori optează pentru culori vii, tinerești, care îi scot în evidență stilul nonconformist. Starul cu aer regal a fost îmbrăcată într-o tunică verde măr, cu un poncho din țesătură în diverse culori și cizme roșii din piele de căprioară cu ciucuri extra lungi. De asemenea, Sharon Stone a simțit nevoia să își lase sânii fermi liberi, mai ales că marți a fost chiar Ziua internațională fără sutien. Actrița nu a uitat să se protejeze împotriva coronavirusului și a asortat o mască la fel de colorată ca ținuta.


    Sharon Stone adoră ținutele colorateFoto: Profimedia
Sharon Stone adoră ținutele colorateFoto: Profimedia
image
image
image
image
image
image
AdelaPopescu ElenaCarstea jpg
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png