Sharon Stone, serbată la 60 de ani! Uite cum arată iubitul ei mult mai tânăr

Ultima actualizare:

    Actriţa a primit în dar baloaneFoto: Instagram
Actriţa a primit în dar baloaneFoto: Instagram

Actriţa Sharon Stone împlineşte mâine 60 de ani. Cei trei copii ai ei, Roan (16 ani), Laird (11 ani) şi Quinn (10 ani), au serbat-o deja, aducându-I în dar baloane.

Sharon Stone arată fantastic, deşi mâine devine sexagenară. Nu are nici un rid pe faţă şi nici urmă de celulită, este suplă şi provocatoare. Cei trei băieţi pe care i-a adoptat o iubesc la nebunie şi au serbat-o înainte cu câteva zile. I-au adus în dar baloane pe care au scris că e „cea mai tare mamă”. Sharon se iubeşte cu un bărbat mult mai tânăr, Angelo Boffa, în vârstă de numai 41 de ani.

Diva are trupul la fel de sexy ca la vârsta de 20 de ani. Nu ai zice că a fost la un pas de moarte. La 15 ani după ce a suferit o masivă hemoragie cerebrală, în urma căreia şi-a revenit în mod miraculos, actriţa Sharon Stone este la fel de sexy ca în celebrul său film “Instinct primar”, din 1992. Au trecut de atunci 24 de ani, însă timpul nu şi-a lăsat amprenta asupra ei. În urma congestiei cerebrale din 2001, Sharon a trebuit să înveţe din nou să meargă, să vorbească şi să scrie. S-a refăcut şi se menţine incredibil datorită unei diete prescrise de canadianul Rick Gallop pe care o respectă cu stricteţe. Aceasta constă în consumarea de alimente cu indice glicemic scăzut, cum ar fi morcovi cruzi, varză, roşii, broccoli, mere, prune, quinoa. Evită dulciurile, mănâncă doar ciocolată neagră, a înlocuit cafeaua cu ceaiul verde. Face exerciţii fizice uşoare şi terapie prin dans. Cu o avere de 60 de milioane de dolari, Sharon Stone a fost căsătorită cu producătorul Michael Greenburg, între 1984-1990, şi cu ziaristul Phil Bronstein, între 1998-2000.  


    Sharon Stone împreună cu iubitul de numai 41 de ani, Angelo BoffaFoto: Guliver splashnews
Sharon Stone împreună cu iubitul de numai 41 de ani, Angelo BoffaFoto: Guliver splashnews

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net