Singura femeie care l-a părăsit pe Alain Delon. Povestea dureroasă de dragoste care a marcat viața de film a regretatului actor

Viața de film a regretatului actor Alain Delon a fost marcată de o poveste de dragoste dureroasă. A existat o singură femeie pe care a iubit-o ca pe ochii din cap, însă ea l-a părăsit.

 Alain Delon / foto: Arhiva Click!
Alain Delon / foto: Arhiva Click!

Relațiile amoroase ale faimosului actor francez au reprezentat mereu un subiect extrem de interesant pentru presă. Cu toate acestea, Rosalie van Breemen a fost femeia care i-a marcat existența sex-simbolului al deceniilor trecute. 

Rosalie van Breemen, prima și singură femeie care l-a părăsit pe actorul francez

Alain Delon și Rosalie van Breemen s-au cunoscut în anul 1987, la Paris, relația lor fiind extrem de pasională și tumultoasă, așa cum ea însăși relata. Iubirea lor s-a născut pe scenă, pe platoul videoclipului piesei „Comme au cinéma”. 

Povestea lor de dragoste s-a întins pe durata a 15 ani și au devenit părinții a doi copii: Anouchka Delon (28 de ani) și Alain Fabien Delon (24 de ani). 

Anul 2001 a fost marcant pentru actor, atunci fiind pentru prima dată părăsit de femeia de lângă el. Motivele care au condus la separare au fost agresivitatea și violența venite din partea regretatului actor. 

Rosalie van Breemen: „Știu că m-am rupt de lumea civilizată”

Rosalie van Breemen / foto: Social media
Rosalie van Breemen / foto: Social media

În urmă cu mai bine de trei decenii, Rosalie van Breemen era unul dintre cele mai faimoase și mai renumite fotomodele ale Olandei. 

După despărțirea de actorul francez, vedeta s-a retras pe o insulă din Marea Nordului, Sylt, care aparține de landul german Schleswig-Holstein. În prezent este jurnalist freelancer, realizează emisiuni TV și a oferit un interviu în exclusivitate pentru PRO TV, prin prisma căruia a vorbit despre viața sa. 

„Trăiesc aici de mai mulți ani. E a doua mea țară și mă simt ca acasă. Tot ce mi-am dorit a fost ca cei doi copii ai mei să fie independenți și să nu locuiesc la Paris. Știam de această insulă încă din liceu, când am citit ceva de Thomas Mann. Și el a locuit pe această insulă, unde s-a stabilit ca să scrie o carte, dar nu a reușit să o facă din cauza sau datorită frumuseții insulei. La un moment dat am văzut o fotografie frumoasă cu insula într-o revistă germană. În final, în 2001, când eram în proces de separare cu Alain Delon, am fost să vizitez insula pentru câteva zile. După separare, în timpul celui de-al doilea mariaj, am fost în vacanță și am cumpărat o casă. Sunt fericită aici.

Nu mi-a plăcut niciodată agitația de la Paris. De câte ori mă duc în Franța sau în Olanda, jurnaliștii se înghesuie să mă fotografieze și eu nu suport asa. Aici, nimeni nu mă hărțuiește, nu mă deranjează la plajă. Îi văd și aici, știu că sunt paparazzi, dar îmi respectă spațiul privat. Știu că m-am rupt de lumea civilizată, dar am găsit aici liniștea pe care o căutam, deși nu evit să merg din când în când la Paris sau în Germania”, a declarat Rosalie van Breemen.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
banner Dorel Vișan
DCY00440 jpg
banner Speak
Banner Andreea Popescu
Banner Sarah Prodan
Banner Dan Negru Florin Piersic
image
actualitate.net
image
actualitate.net