Sofia Vergara încasează 500.000 de dolari pe episod

simeon stalpnicul png
Pe covorul roşu are aspect de divăFoto: Guliver/ GettyImages

Se umple de bani! Sofia Vergara încasează o jumătate de milion de dolari pe episod. Diva e pe locul unu în lume pentru al şaselea an la rând. Anul trecut ea a câştigat peste 41,5 milioane $.

Frumoasa columbiană Sofia Vergara (45 de ani) este actriţa cel mai bine plătită din lume, potrivit topului „Forbes”. Diva încasează 500.000 de dolari pe episod pentru rolul pe care îl joacă în sitcomul “O familie modernă”, care a debutat în 2009 şi a ajuns la al optulea sezon. Este pentru al şaselea an la rând în care Sofia se situează pe primul loc în clasamentul anual al celor mai bine plătite actriţe de televiziune din lume. Ea a încasat 41,5 milioane de dolari între 1 iunie 2016 şi 1 iunie 2017. Chiar dacă are deja o avere uriaşă, de 140 de milioane de dolari, actriţa îşi neglijează aspectul fizic când iese pe stradă. Pare o femeie ca oricare, nici nu poţi s-o recunoşti că e ea. Se îmbracă modest şi nu se machiază. Nici măcar nu seamănă cu apariţiile sale de divă de pe covorul roşu.

simeon stalpnicul png
Pe stradă e de nerecunoscutFoto: Hepta

Trebuie precizat că Vergara nu câştigă mulţi bani numai pentru sitcomul mai sus amintit. Ea încasează sume mari şi pentru reclamele pe care le face pentru mărcile Head and Shoulders, Pepsico şi Covergirl, acorduri pentru parfumuri, mobile şi chiar pentru o cafetieră care îi poartă numele. Actriţa are un fiu, Manolo, de 26 de ani, fructul relaţiei pe care a avut-o cu fostul său coleg de liceu Joe Gonzalez, care i-a fost soţ între anii 1991-1993. Este căsătorită din 2015 cu actorul Joe Manganiello (40 de ani).

florin zalomir
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet jpg
sotie Arsinel jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
foto 1 bec economic jpg
colaj mormant elisabeta a II-a
selly si victor grosu
Adrian Negrescu 3 jpg
Muntii Orastiei Cetati dacice  Foto Daniel Guță (2) JPG
image
image
image
image
image png
image png
2 cabral si andreea png png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg