Starurile din „Titanic” au devenit eroi! Au salvat viața unei tinere mame

simeon stalpnicul png
Leonardo DiCaprio și Kate Winslet au salvat viața unei mame bolnave de cancerFoto: Getty

Cele două staruri din celebrul film „Titanic”, Leonardo DiCaprio și Kate Winslet, au devenit eroi după ce au ajutat o tânără mamă să se vindece de cancer. Cei doi actori i-au oferit femeii suficienți bani pentru a putea urma un tratament special în Germania.

Gemma Nuttall (29 de ani) a primit o veste îngrozitoare în 2013, în timpul unei vizite pre-natale la medic. Doctorii au diagnosticat-o cu o formă gravă de cancer ovarian, scrie Daily Mail. Femeia a refuzat să urmeze tratamentul, temându-se că ar putea pune în pericol viața bebelușului.

simeon stalpnicul png
Gemma ar fi fost răpusă de boală dacă nu ar fi existat generozitatea celor doi actoriFoto: Facebook

În 2014, Gemma a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, așa că a putut să urmeze tratamentul împotriva cancerului ovarian. Un an mai târziu însă, doctorii i-au găsit o nouă formă de cancer, de această dată o tumoare pe creier, aflată în stadiu 4. Gemma nu avea mai mult de șase luni de trăit.

Împreună cu mama sa, Gemma a lansat o campanie de strângere de fonduri, după ce au descoperit o clinică în Germania care poate trata boala ei, însă avea nevoie de 300.000 de lire sterline, sumă ce nu s-ar fi strâns într-un timp record dacă n-ar fi fost Leonardo DiCaprio și Kate Winslet.

Cei doi actori i-au oferit tinerei mame banii necesari tratamentului în urmă cu cinci luni. Astăzi. Gemma este vindecată și nespus de recunoscătoare binefăcătorilor ei.

anamaria prodan3 png
1 meghan kate jpg jpeg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
goia voltaj jpg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
IMG 0810 jpg
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
resize foto adaptive (1) jfif
colaj grecia jpg
vedete nemachiate jpg
IMG 0810 jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
Kate Moss