Steven Tyler, solistul Aerosmith, s-a internat de bunăvoie la dezintoxicare

Ultima actualizare:

Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, a fost nevoit să se prezinte la dezintoxicare, iar mai multe concerte ce urmau să aibă loc au fost anulate. 

Trupa Aerosmith a făcut anunțul pe rețelele de socializare, exprimându-și regretul față de neplăcerile pe care le-au cauzat fanilor, deoarece mulți veneau de la distanțe foarte mari pentru a participa la concertele Aerosmith care urmau să aibă loc în Las Vegas.

Steven Tyler, solistul de la Aerosmith, prezent la dezintoxicare

De asemenea, trupa a mai transmis că Steven Tyler s-a înscris de bunăvoie la dezintoxicare, pentru a se concentra pe lupta sa împotriva drogurilor.

Citește și Cum şi-a dat seama Liv Tyler, la 11 ani, că Steven Tyler e tatăl ei. Emoţionanta poveste tată-fiică

Suntem devastați că am creat neplăceri atâtor dintre voi, în special fanilor noștri cei mai loiali, care parcurg adesea distanțe mari pentru a se bucura de spectacolele noastre”, au scris cei de la Aerosmth pe Instagram.

Încă de la mijlocul anilor 1960, Steven Tyler a început să experimenteze substanțele interzise. În cariera sa, acesta a vorbit foarte liber despre lupta sa cu drogurile. Totuși, de-a lungul anilor, problemele sale de dependență s-au înrăutățit. 

Copilăria lui Tyler, plină de droguri și muzică rock

Acesta a decis să facă ceva împotriva dependenței sale în 1988, când a intrat pentru prima dată într-un centru de detoxifiere, la insistențele colegilor săi de trupă.

Vezi și „Siamezii toxici“ de la Aerosmith: „Luau orice drog le puneai sub nas“

După foarte mulți ani în care solistul trupei Aerosmith a abuzat de alcool și droguri, acesta este schimbat în totalitate. Născut în Yonkers, New York, la 26 martie 1948, muzica a fost principalul interes și cel mai bun prieten a lui Steven Tyler în toți acești ani. 

Încă din adolescență, Steven Tyler era un mare fan al trupelor și cântăreților de muzică rock, precum Keith Richards sau Mick Jagger. Totuși, expunerea acestuia la un stil de viață atât de anarhic l-a condus pe Steven spre consumul și abuzul de substanțe interzise, chiar de la o vârstă fragedă.

Chiar din cauza asta, solistul a fost dat afară de la liceul Roosevelt, din Yonkers. 

În continuare, toți fanii, dar și ceilalți colegi din trupă așteaptă cu nerăbdare ca Steven Tyler să se refacă complet și să poată urca iar pe scenă. În urma unui comunicat, se pare că Aerosmith plănuiește să reia concertele începând din luna septembrie. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net