Supermodelele fără vârstă! Chiar dacă nu mai au 20 de ani, fac în continuare senzaţie

Naomi Campbell (54 de ani) şi Eva Herzigová (51 de ani) sunt printre cele mai cunoscute manechine din lume. Chiar dacă nu mai au 20 de ani, modelele fac în continuare senzaţie şi prezintă pentru cele mai de lux case de modă internaţionale. 

Naomi Campbell  (54 de ani)  prezintă  în continuare  în lenjerie intimă. Foto: Profimedia
Naomi Campbell (54 de ani) prezintă în continuare în lenjerie intimă. Foto: Profimedia

Naomi Campbell pare că a descoperit secretul tinereţii fără bătrâneţe şi nu are de gând să-l împărtăşească şi cu noi! Luna trecută, manechinul britanic a prezentat pentru brandul Del Core, la Săptămâna Modei din Milano. Naomi, care a strâns de-a lungul carierei sale o avere de 80 de milioane de dolari, a fost prezentă şi la Săptămâna Modei de la New York, acolo unde a prezentat pentru casa de modă Ralph Lauren. La unele show-uri de modă, Naomi a purtat inclusiv lenjerie intimă, demonstrând că frumuseţea nu are termen de expirare. În urmă cu doi ani, vedeta a explicat pentru revista Vogue că e mândră că încă are această profesie, după patru decenii de când a debutat pe podium. Cu toate acestea, ea a recunoscut că uneori i se pare că este prea bătrână.

Aşa arăta  Naomi,  în urmă  cu câteva  decenii. Foto: Profimedia
Aşa arăta Naomi, în urmă cu câteva decenii. Foto: Profimedia

„Încă îmi place să fiu model. Dar uneori mă simt complexată când sunt pe podium alături de modele care au doar 18 ani”, a explicat Campbell.  În 2021, Naomi a devenit mamă de fetiţă, iar în 2023 a anunţat că a venit pe lume şi un băieţel. Ambii s-au născut cu ajutorul unei mame surogat. Ea nu a dezvăluit până acum numele celor doi copii, dar a spus că iubeşte rolul de mamă. 

Eva Herzigová (51 de ani)  a făcut senzaţie  la Festivalul  de Film de  la Veneţia. Foto: Profimedia
Eva Herzigová (51 de ani) a făcut senzaţie la Festivalul de Film de la Veneţia. Foto: Profimedia

Eva Herzigová este şi ea în continuare un manechin de succes! Vedeta cehă a debutat în lumea modei pe când avea doar 16 ani. De atunci, ea a apărut pe coperţile celor mai cunoscute reviste din lume şi a prezentat pentru case de modă de renume, precum Louis Vuitton, Hugo Boss şi Victoria’s Secret.

Modelul ceh,  în 1994. Foto: Profimedia
Modelul ceh, în 1994. Foto: Profimedia

Frumoasa blondă, care deţine o avere de 12 milioane de dolari, arată uimitor de bine, deci nu e de mirare că designerii încă o cheamă la show-urile lor. În august, Eva Herzigová a captivat toată atenţia pe covorul roşu de la Festivalul de Film de la Veneţia, unde a participat la premiera noului film al Angelinei Jolie, „Maria”. Manechinul şi-a etalat silueta de invidiat într-o ţinută Etro x Wolford, de culoare neagră. Şi Eva este mamă. Ea are trei copii cu partenerul ei de viaţă, afaceristul italian Gregorio Marsiaj: George (16 ani), Phillipe (13 ani) şi Edward (11 ani)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Mette Marit, Prințesa Ingrid și Prințul Haakon, GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner sticle goale png
banner Emy Dragoi png
iulia vantur salman khan jpg
aida yespica adrian mutu colaj instagram  jpg
cristina siscanu madalin ionescu jpg
banner mihai morar png
Banner Adina Halas si fiul png
banner mariana moculescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net