Suri Cruise are dublură ca să nu fie răpită!

7 martie 2013

Din cauza notorietăţii, Suri şi-a adus părinţii în stadiul în care cheltuiesc sume fantastice ca să îi asigure protecţia. Tom Cruise, în vârstă de 50 de ani, împreună cu fosta lui soţie Katie Holmes, de 34 de ani, au cheltuit fabuloasa sumă de 12.000.000 de dolari (40.000.000 de lei) ca să se asigure că micuţa Suri nu va fi niciodată răpită de lângă ei.

Ei au investit aceşti bani în „camere de panică" în casele lor, în care fetiţa se poate ascunde în cazul unui atac, maşini anti-bombă şi anti-glonţ, zeci de bodyguarzi şi chiar o dublură, o fetiţă care seamănă foarte bine cu Suri şi care iese din casă în locul ei. Toate acestea au început când Suri s-a pierdut de mama ei într-un magazin în care aceasta făcea cumpărături.

Atunci, Katie s-ar fi speriat teribil, crezând că fetiţa ei a fost răpită şi l-a alertat imediat şi pe Tom, care s-a panicat şi mai rău. Sosia lui Suri seamănă izbitor de tare cu originalul, se bucură de acelaşi tratament din partea dădacelor şi este îmbrăcată identic. Nu se cunoaşte identitatea ei. Cei doi actori s-au căsătorit în noiembrie 2006 şi au divorţat în vara anului trecut, când Katie Holmes a primit custodia fiicei lor.

survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
dorian popa babs jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
3pelinel png
ramona olaru png
5leona lewis insarcinata png