Susan Sarandon, cu o gâlmă în frunte și ochiul vânăt. Ce a pățit actrița de 73 de ani

Ultima actualizare:

    Susan Sarandon s-a accidentat în urma unei căzături Foto: Instagram
Susan Sarandon s-a accidentat în urma unei căzături Foto: Instagram

Susan Sarandon nu mai este atât de tânără ca pe vremuri, însă este în continuare neliniștită! Actrița s-a pozat cu fața tumefiată, în urma unei căzături, anunțând că nu mai poate participa la un eveniment de susținere pentru candidatul Bernie Sanders.

Susan Sarandon s-a retras de la un eveniment de susținere a senatorului Bernie Sanders după ce a căzut și s-a accidentat destul de puternic în zona feței. Bernie Sanders, candidat în cursa pentru alegerile primare democrate, se bucură de susținerea vedetei, care a fost însă nevoită să se retragă ulterior, în urma căzăturii nefericite. Actrița a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care apare cu un ochi vânăt și ceea ce pare a fi o gâlmă în zona frunții, explicând cele întâmplate.

Actriţa în vârstă de 73 de ani, recompensată cu Oscar, a povestit că a suferit o contuzie, o fractură nazală şi „un genunchi lovit” în urma unei ”mici căzături”. Sarandon a publicat pe Instagram o fotografie în care apare cu o umflătură în frunte și ochiul vânăt. Actriţa urma să-l însoţească pe Bernie Sanders la un eveniment de campanie în statul New Hampshire. Aceasta este cunoscută pentru activismul său, participând la tot felul de evenimente în acest sens. Actrița a fost criticată după ce a refuzat să o susţină pe Hillary Clinton când aceasta a devenit candidata Partidului Democrat la alegerile din 2016 și s-a opus și războiului din Irak. 

Sarandon şi-a cerut iertare pentru că nu mai poate participa la eveniment şi a distribuit pe Instagram discursul pe care dorea să-l susţină la întrunirea lui Sanders, care se află printre favoriţii la nominalizarea din partea Partidului Democrat pentru a participa la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net