Gata cu divorțul! Sylvester Stallone, la braț cu superba lui soție. Jennifer a făcut spectacol pe străzile din New York!

Încurcate sunt căile dragostei! Sylvester Stallone și soția acestuia, Jennifer Flavin, nu mai divorțează! Din contră, cei doi par mai îndrăgostiți ca oricând și au fost surprinși de către paparazzi la o plimbare romantică prin Manhattan, Statele Unite ale Americii. 

Sylvester și Jennifer sunt căsătoriți de 25 de ani
Sylvester și Jennifer sunt căsătoriți de 25 de ani

În luna august, toată lumea era luată prins surprindere de un zvon. Jennifer Flavin și Sylvester Stallone divorțează după 25 de ani de căsătorie! Jennifer a fost cea care a depus cererea de divorț, motivul principal pentru care voia separarea fiind nepotrivirea de caracter. În plus, vedeta solicitase ca averea să le fie împărțită în mod egal. Mai mult decât atât, Jenninfer dorea să continue să locuiască în casa din Palm Beach, iar Sylvester ar fi trebuit să se mute într-o altă locuință deținută de ei, în Calfornia. 

Din fericire, toate aceste planuri nu au ajuns la final, iar cei doi amorezi au decis să-și acorde o nouă șansă. Astfel, în urmă cu doar câteva zile, Jennifer și Sylvester au fost surprinși la plimbare, pe străzile din Manhattan. Soții au părut la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Au schimbat priviri languroase, s-au ținut de braț, iar zâmbetele nu au lipsit. 

Citește și: Sylvester Stallone, părăsit de soție după un mariaj de 25 de ani 

Jennifer arată ca un model, deși este trecută de prima tinerețe 

Ajuns la vârsta de 76 de ani, Sylvester este într-o formă de zile mari, deși operațiile pe care le-a suferit la nivelul feței sunt evidente. Mai tânăra sa soție, Jennifer, a întors toate capetele celor de pe stradă pentru că a avut o apariție demnă de podiumurile de modă. 

Jennifer, de 54 de ani, a purtat o pereche de pantaloni albă, o bluză model turtle neck și o pereche de pantofi stilettto, cu un toc considerabil. Părul și l-a aranjat în bucle lejere, iar machiajul nu a fost unul strident. Și în cazul ei se poate observa cu ușurință faptul că a trecut pragul medicilor esteticieni în încercarea de a ține semnele îmbătrânirii la distanță. 

Vezi și: Decizie neașteptată în divorțul dintre Sylvester Stallone și Jennfer Flavin 

Sylvester Stallone a mai avut două soții înainte de căsnicia cu Jennifer Flavin. Acesta a fost căsătorit cu Sasha Czack din 1974 până în 1985 și cu Brigitte Nielsen din 1985 până în 1987.  Actorul și modelul în vârsta de 54 de ani s-au căsătorit în anul 1997 și au împreună trei fiice: Sistine Rose Stallone (24 de ani), Scarlet Rose Stallone (20 de ani) și Sophia Rose Stallone (25 de ani). 

Sursă foto: Profimedia 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

FotoJet (1) jpg
horoscop zilnic 15 ianuarie jpeg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
7 printul william printul harry jpg jpeg
FotoJet (1) jpg
culori brazi 2022
concediul de odihnă
Spania   Japonia Captură Twitter png
horoscop foto shutterstock
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg