Tatăl lui Britney Spears a scăpat de dosarul penal pentru agresarea nepotului

image
Britney Spears e şocată de ce a făcut tatăl săuFoto: Profimedia

Tatăl lui Britney Spears, Jamie Spears, a scăpat de dosarul penal pentru agresarea nepotului său. El a fost acuzat de tatăl copilului, Kevin Federline, că l-a bătut şi l-a speriat pe Sean Preston (13 ani) în august.

Tatăl lui Britney Spears, Jamie Spears, în vârstă de 67 de ani, a scăpat de dosarul penal pentru agresarea nepotului său, Sean Preston. O instanță din comitatul Ventura a decis că nu este necesară dispunerea începerii urmăririi penale și întocmirea unui dosar penal sub acuzația de agresiune împotriva unui minor în cazul acestuia. Asta după ce fostul soţ al lui Britney, Kevin Federline, a depus plângere la poliţie în care a scris că Jamie Spears a ridicat mâna asupra nepotului său, Sean Preston, în timpul unei altercaţii care a avut loc luna trecută. “Biroul Şerifului din Ventura a investigat acuzaţiile priitoare la abuzarea copilului de către domnul Spears. După examinarea probelor, s-a ajuns la concluzia că sunt insuficiente dovezi că domnul Spears a săvârşit o infracţiune penală”, a declarat pentru RadarOnline procurorul comitatului Ventura, Gregory D. Totten.

Britney Spears a dat în mintea copiilor!

Ia uitați ce băieți mari are Britney Spears! Comentarii

Ordinul de restricţie rămâne

Federline a obţinut un ordin de respricţie împotriva fostului socru după ce acesta a spart uşa camerei în care se afla Sean Preston şi l-a bătut. Jamie Spears nu mai are voie să se apropie de nepoţi, Sean Preston şi Jayden James, în vârstă de 12 ani, timp de trei ani. Kevin Federline a spus la poliţie, în data de 25 august, că e foarte supărat pentru că fostul socru i-a bătut copilul. Incidentul a avut loc cu o zi înainte, în ziua de 25 august, când Britney şi cei doi băieţi ai ei l-au vizitat pe Jamie Spears în casa lui din Westlake Village. Federline, de 41 de ani, şi Britney, de 37 de ani, au fost căsătoriţi din 2004 până în 2007 şi până recent împărţeau custodia 50-50%. La începutul lunii, Federline, care e DJ şi mai are încă patru copii, a obţinut 70% din custodie, iar Britney a rămas cu numai 30%. După incidentul cu nepotul, Sean Preston, Jamie Spears a renunţat la custodia lui Britney în privinţa problemor medicale şi a deciziilor personale, transferând-o managerului ei, Jodi Montgomery. Montgomery va deveni tutore temporar al lui Britney Spears până în ianuarie 2020, iar Jamie Spears va continua să controleze averea vedetei. Tatăl lui Britney Spears, Jamie Spears, a scăpat de dosarul penal pentru agresarea nepotului său.

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
colaj coolio png
irina tanase si liviu dragnea
Distrusă de durere, mama copilului a plecat de acasă și s-a spânzurat în pădure. FOTO Facebook
Scurgeri de gaz din conductele Nord Stream FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
codin maticiuc
florin ristei si naomi hedman
colaj coolio 1 png
cub adela popescu png
Robert Cormier SURSA FOTO Instagram
Te cunosc de undeva 1 jpg