Tatăl lui Britney Spears l-ar fi bătut pe unul dintre băieţii cântăreţei. Acuzaţiile, făcute de tatăl copilului

image
Britney are doi băieţi, Sean şi Jaydenfoto: Arhivă

Fostul soţ al lui Britney Spears a făcut o plângere la poliţie în care susţine că tatăl cântăreţei a fost abuziv fizic cu unul dintre băieţii lor. Acuzaţia vine la câteva ore după ce Kevin Federline a câştigat 70% din custodia celor doi copii pe care îi are cu Britney, Sean şi Jayden, de 13 şi 12 ani.

Conform unei surse din cadrul poliţiei, Kevin a intrat în biroul şerifului vineri, 25 august, şi a depus o plângere pe numele lui Jamei Spreas, care l-ar fi bătut pe Sean. Nu se ştie însă ce răni ar fi avut băiatul, dar el ar fi fost bătut cu o zi înaintea plângerii, conform dailymail.co.uk. 

Britney este apropiată de tatăl ei, Jamie, care are tutela ei din 2008, când artista a avut o cădere nervoasă, şi poate lua decizii personale şi financiare în numele fiicei sale. 

image
Kevin Federline

Vestea acuzaţiilor aduse lui Jamie Spreas, în vârste de 67 de ani, vine după ce s-a aflat că Britney şi Kevin au ajuns la o nouă înţelegere privind custodia copiilor. Acum, fost soţ al cântăreţei pop are 70% din custodie, iar înainte ei o împărţeau în mod egal. Înaite de decizia finală, cei doi părinţi au testat noile condiţii de custodie în august, pentru ca băieţii să se obişnuiască. Când ei vor fi acum la Britney, artista nu va avea nevoie de supravhegere. 

Kevin Federline a avut o vreme custodia totală a băieţilor

image
Tatăl lui Britney, aici în 2008, are de peste 10 ani tutela fiicei sale

Britney şi Kevin Federline au fost căsătoriţi între 2004 şi 2007. În 2013, el s-a însurat cu Victoria Prince cu care mai are doi copii, Peyton Mari şi Jordan Kay. Federline mai are doi copii cu Shar Jackson, Kori, de 17 ani şi Kalebm, de 15. 

În 2008, Britney a avut o cădere nervoasă, iar Kevin a primit custodia totală a copiilor, iar artista a fost pusă sub tutela tatălui ei. După ce s-a însănătoşit, i s-a permis să îşi vadă fii, pe Sean şi Jayden. 

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
zanni
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
tudor chirila 2 jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
BeFunky collage (26) jpg
cropat traian savu foto linkedin jpg
nastya youtube jpg
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda