Tatăl lui Michael Jackson a fost înmormântat. Cine a participat la funeralii

simeon stalpnicul png
Joe Jackson s-a stins din viaţă la 89 de aniFoto: EPA

Joseph Jackson, tatăl regretatului Michael Jackson, a fost înmormântat luni în cadrul unei ceremonii private, care a avut loc în cimitirul Forest Lawn Memorial Park din Glendale, California. Este acelaşi loc în care se odihneşte şi cel supranumit “Regele muzicii pop”.

Joseph Jackson a murit miercuri, 27 iunie, la vârsta de 89 de ani. Cunoscutul impresar avea cancer la pancreas şi suferea de diabet zaharat. În 2015, tatăl lui Michael Jackson a făcut şi un infarct în urma căruia a fost orb temporar. Problemele de sănătate s-au acutizat în ultimele luni, iar Joe a ajuns de urgenţă la spital. După câteva zile de spitalizare, bărbatul a pierdut bătălia cu boala. Joe Jackson a fost înmormântat luni în acelaşi cimitir în care este înhumat şi fiul său, Michael.

Joe Jackson a avut parte de o ceremonie discretă, la care presa nu a avut acces. Fostul impresar a fost înmormântat la cimitirul Forest Lawn Memorial Park din Glendale.

simeon stalpnicul png
Joe Jackson a fost înmormântat în cimitirul Forest Lawn Memorial Park din GlendaleFoto: Facebook

La slujbă au participat prietenii apropiaţi, soţia lui Joe, cei opt copii aflaţi în viaţă, dar şi nepoţii săi. Katherine Jackson, mama lui Michael Jackson, a ajuns la înmormântare într-un scaun cu rotile şi şi-a acoperit chipul cu o pereche de ochelari de soare, scrie Daily Mail. Janet Jackson a venit cu fiul ei la înmormântare, iar La Toya Jackson a purtat o pălărie neagră imensă. La ceremonie a participat şi cântăreţul Stevie Wonder.

Paris Jackson şi mătuşa Janet, în conflict

Potrivit RadarOnline, Janet Jackson şi Paris, fiica lui Michael, nu şi-au vorbit deloc la înmormântarea lui Joe Jackson. Fiica lui Michael Jackson şi-a dorit o înmormântare cu fast pentru bunicul ei, însă Janet, care nu l-a iertat pe Joe Jackson pentru abuzurile fizice şi verbale la care o supunea pe ea şi pe Michael, spune că nu merită.

simeon stalpnicul png
Paris Jackson şi-ar fi dorit altfel de ceremonie pentru bunicul eifoto: Hepta

“Paris a stat departe de fraţii tatălui ei la înmormântare şi a fost destul de rece. Ea consideră că Janet este “falsă” şi că nu i-a fost alături bunicului ei în cele mai grele clipe”, a declarat un apropiat al familiei, potrivit sursei citate mai sus.

După înmormântare, familia a organizat o masă la hotelul Langham Huntington din Pasadena. Aici şi-au făcut apariţia membrii familiei, inclusiv fiul cel mic al lui Michael Jackson. Blanket are 16 ani acum, s-a înălţat şi poartă aceleaşi plete lungi ca-n copilărie. Cea care ar fi lipsit de la recepţia organizată în memoria lui Joe Jackson ar fi fost Paris, care se pare că nu a vrut să mai dea ochii cu mătuşa ei.

Joe Jackson şi-a făcut copiii vedete

Joe Jackson și soția lui, Katherine, au avut zece copii: Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael (pe care i-a unit în trupa Jackson 5) și Rebbie, Randy, La Toya și Janet, dar și un alt copil, Brandon, care s-a născut în 1957, dar a murit la scurt timp după naştere. Joe Jackson a mai avut un copil dintr-o relație extraconjugală.

simeon stalpnicul png

La începutul anilor 1960, Joe Jackson a devenit impresarul fiilor lui - Jackie, Tito și Jermaine – care au format un grup muzical. Apoi, la acest grup s-au alăturat fiii lui mai mici, Marlon și Michael, după care grupul s-a transformat în trupa de succes “The Jackson 5”.

Joe Jackson a fost subiectul unor controverse ulterior, când copiii lui – inclusiv legendarul Michael Jackson – au ajuns la maturitate și au povestit că acesta a avut un comportament abuziv față de ei, în perioada în care el a fost impresarul trupei. În 2002, Joe Jackson a fost distins cu un premiu Rock and Roll Hall of Fame pentru „cel mai bun impresar de divertisment din toate timpurile”.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
FotoJet jpg
balena cu cocoasa islanda foto shutterstock
Alex Drueke si Andy Huynh veterani americani captivi in Rusia FOTO The Telegraph jpg
image
image
image
image
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png