Tom Cruise a vrut să devină preot catolic. Nu vă vine să credeți ce l-a făcut să își schimbe meseria

image
Tom Cruise a urmat cursurile Seminarului Teologic din Cincinnati, Ohio până când a fost mutat de părinți

Tom Cruise nu și-a dorit dintotdeauna să fie actor. În adolescență el a urmat cursurile unui seminar teologic catolic și visa să devină preot. Actorul de 58 de ani a fost prins făcând ceva foarte grav în timp ce urma cursurile Seminarului Franciscan din Cincinnati, Ohio. El a fost retras de la școală de părinții lui, care treceau printr-un divorț agitat. În 1981, debuta la Hollywood.

Tom Cruise a fost cât pe ce să devină preot romano-catolic. Din pasiune și dragoste pentru religie, el s-a înscris la Seminarul Franciscan din Cincinnati, Ohio. Însă nu a rezistat prea mult, pentru că a fost retras de părinții lui după ce a furat alcool de la unul dintre colegi. Cruise era fascinat de preotul Ric Schneider și voia să țină predici așa cum o făcea acesta. A debutat în cinematografie în 1981 și are în prezent o avere de 570 de milioane de dolari. Dacă ar fi îmbrăcat straiele preoțești nu l-am mai fi văzut în filme precum ”Top Gun” (1986), ”Rain Man” (1988), ”A few good men” (1992), ”Vanilla Sky” (2001) și ”War of the World” (2005).

Tom Cruise și-a dorit de mic să devină preot

Tom Cruise, acum în vârstă de 58 de ani, s-a hotărât în adolescență să intre la seminarul franciscan din Cincinnati, Ohio. El l-a ascultat pe părintele Ric Schneider predicând și s-a hotărât că vrea să îi calce pe urme, informează New York Daily News. ”Tom a fost țintuit locului de puterea cuvintelor din Sfânta Scriptură. Cred că își dorea o educație bună și era speriat de ce va urma pentru că părinții lui erau pe picior de divorț. A venit la seminar și a vrut să stea în cămin pentru că voia să evadeze din casa părinească”, a declarat preotul.

Citește și:

Ce face Tom Cruise ca să poată continua în fine filmările la ”Misiune: Imposibilă 7”

Fostă membră a Bisericii Scientologice, mărturisiri cutremurătoare despre Tom Cruise

”Tom Cruise era un catolic înverșunat, nu știu ce s-a întâmplat cu el”

Colegul lui Tom Cruise de la Seminarul Teologic, Shane Dempler, a declarat pentru sursa citată că ”Tom avea o credință catolică extrem de puternică și viguroasă. Petrecea mult timp în capelă rugându-se, nu lipsea de la nici o slujbă și purta discuții dogmatice cu preoții. Amândoi eram fascinați de relația cu Dumnezeu a preoților de la seminar. După ce a plecat de la seminar nu știu ce s-a întâmplat cu el”, a declarat Dempler. De aproape 20 de ani, Tom Cruise este unul dintre cei mai activi scientologi din lume, fiind considerat chiar un ambasador de seamă al acestui curent dogmatic.

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
img (3) jpg
anamaria prodan si ionela prodan
Melania şi Donald Trump
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
Ciupercile uriașe cântăreau mai bine de 3 kilograme, fiecare. FOTO. Eugen Panait
autostradaa7 SURSA CNAIR jpg
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda