Tom Cruise își pune averea la bătaie pentru filmările seriei "Misiune Imposibilă". Ultima decizie a actorului i-a surprins pe toți

Ultima actualizare:
Împreună cu iubita, colega  de filmare, Hayley Atwell
Împreună cu iubita, colega de filmare, Hayley Atwell

E în stare de orice numai să ducă la bun sfârşit filmările! Tom Cruise cheltuieşte milioane de dolari ca să transforme o fostă bază militară în studio de cinema anti-COVID-19.

După ce a fost obligat să oprească filmările în Italia, Marea Britanie şi Norvegia, de teama infectării cu virusul COVID-19, Tom Cruise (58 de ani) a găsit o altă soluţie pentru a încheia turnarea celui de-al 7-lea episod al seriei ”Misiune: Imposibilă”. Actorul, care s-a cuplat cu colega de filmare, actriţa britanică Hayley Atwell (38 de ani), s-a întors în Marea Britanie, unde s-a pitit în fosta bază militară de top Longcross din Surrey.

În rarele momente în care a renunţat  la mască pentru a da explicaţii colegilor
În rarele momente în care a renunţat la mască pentru a da explicaţii colegilor

Aici construieşte un studio special care să ferească de virusul ucigaş întreaga echipă de filmare. Starul a avut mari probleme după ce a urlat la colegi pentru că nu respectau regulile de prevenire a contaminării cu COVID-19. Din această cauză, cinci membri ai echipei de fimare şi-au dat imediat demisia şi l-au părăsit.

Plăteşte milioane de dolari pentru a se feri de virus

Pentru a face studioul în baza militară, Tom Cruise plăteşte milioane de dolari. Nu e prima oară când starul dă bani pentru a se putea continua filmările la ”Misiune: Imposibilă”-7. În septembrie, anul acesta, Cruise a plătit din propriul buzunar 670.000 de dolari (circa 2,8 milioane de lei) ca să închirieze un vas de croazieră pentru întreaga echipă de filmare. Spera ca, astfel, s-o ţină departe de virusul ucigaş.


    În rarele momente în care a renunţat  la mască pentru a da explicaţii colegilor
În rarele momente în care a renunţat la mască pentru a da explicaţii colegilor

Tom a plecat cu vasul Hurtigruten împreună cu toţi colegii pentru a continua turnarea în Norvegia. Dar nici acolo nu a fost ferit de COVID-19. 

Tom Cruise, care are averea de 570 de milioane de dolari, a decis să acopere toate cheltuielile necesare numai să ducă filmările la bun sfârşit. Cele şase filme din seria “Misiune: Imposibilă”, lansată în 1996, s-au bucurat de mare succes. Lansarea filmului ”Misiune: Imposibilă - 7” a fost amânată din iulie 2021 în noiembrie 2021, din cauza întârzierilor provocate de pandemie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net