Tom Cruise, primul actor care va filma în spațiu. Cum se antrenează la NASA

image
Tom Cruise va deveni primul actor din istoria omenirii care va filma în spaţiu

Când Tom Cruise îşi pune ceva în minte, nimic nu îl poate opri!. Actorul de 58 de ani îşi execută singur cascadoriile şi acum vrea să devină primul actor care filmează în cosmos. El începe pregătirea în cadrul NASA.

Tom Cruise are o avere estimată la peste 570 milioane de dolari, însă pentru a-şi vedea visul cu ochii a avut nevoie şi de ajutorul miliardarului Elon Musk. El intenţionează să filmeze pentru următoarele două filme din seria ”Misiune Imposibilă” pe orbita Terrei şi a început deja să aranjeze programul de pregătire spaţială în cadrul laboratoarelor NASA, informează The Sun.

image
Actorul se pregăteşte pentru călătoria în afara atmosferei alături de astronauţii profesionişti

Cruise a cheltuit enorm pentru ca ”Misiune Imposibilă 7” să poată fi lansat la 19 noiembrie 2021, după ce a fost obligat să îşi suspende filmările din cauza pandemiei de COVID-19 din Italia şi Marea Britanie. A construit o rampă de motocicletă de peste 2,3 milioane de dolari în Anglia, a închiriat pentru echipa de filmare un vas pe timpul filmărilor din Norvegia, cheltuind 750.000 de dolari şi a ”spart” peste un milion de dolari pe transportarea întregii echipe de filmare prin Europa pentru realizarea diferitelor scene. Tom Cruise a discutat personal la NASA cu privire la antrenamentele sale alături de astronauţi. Programul de pregătire va dura cel puţin patru luni şi trebuie să îl pregătească pe Tom pentru condiţiile extreme la care va fi expus pe orbita Terrei. Deşi ”misiunea” pare ”imposibilă” având în vedere că doar cheltuielile de deplasare la bordul aeronavei SpaceX depăşesc un miliard de dolari, Tom a dat asigurări că a găsit sponsorii care să îi susţină proiectul.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
kate middleton
colaj mormant elisabeta a II-a
image png
cub anca pandrea png
Melania şi Donald Trump
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
Zalomir2 jpg
ips teodosie foto calin gavrilas
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png