Tom Jones a împlinit 81 de ani, dar nu se simte octogenar


    A fost idolul femeilorFoto: Instagram
A fost idolul femeilorFoto: Instagram

Sir Tom Jones a împlinit astăzi venerabila vârstă de 81 de ani, dar zice că nu se simte octogenar și nu are de gând să se pensioenze. Recunoaște însă că e prea bătrân ca să mai arunce fanele cu lenjerie intimă în el, ca odinioară.

Tom Jones a împlinit astăzi 81 de ani, dar zice că nu se simte octogenar, are sufletul încî tânăr. Cântărețul galez a devenit faimos pentru faptul că era bombardat de lenjerie intimă de către femei în timp ce cânta și își unduia trupul pe scenă. Starul zice că acele timpuri au trecut, nu va mai fi lenjerie intimă aruncată în el în timp ce cântă live. ”Mă concentrez mai mult acum pe modul cum cânt decât cum mă mișc”, a adăugat el. Starul, cunoscut pentru marile sale hit-uri ”Sex Bomb”, „Delilah“ și „She‘s a Lady“, se menține încă foarte bine și nu vrea să se retragă din muzică.

Priscilla Presley s-a cuplat cu Tom Jones?

Tom Jones, confesiuni fără perdea: "Un pic de Viagra ici și colo e în regulă"

A avut un succes nebun la femei

Tom Jones a vândut 100 de milioane de discuri în lume și are o avere de 300 de milioane de dolari. Fiu de miner, Tom Jones a reușit să devină celebru în întreaga lume. Însăși Regina Angliei, Elisabeta a II-a, i-a recunoscut meritele și i-a dat titlul de cavaler A fost supranumit ”Tigrul” și a avut un succes nebun la femei. A ajuns chiar să facă sex cu 250 de femei pe an. A avut o singură soție, Linda, care i-a acceptat infidelitățile. L-a înjurat, l-a bătut, a suferit din cauza lui, însă l-a iubit. A acceptat lucrurile așa cum erau pănă la moartea ei, din 2016, la 75 de ani, cauzată de cancer, după 59 de ani de căsătorie. Au un singur fiu, Mark (64 de ani), care este managerul lui. Starul mai are un copil din flori, Jonathan, care este un muzician american de stradă. În prezent, Tom Jones locuiește în Los Angeles într-o vilă de 9 milioane de dolari și mai are o casă  în Țara Galilor. Tom Jones a împlinit astăzi 81 de ani, dar nu se simte octogenar.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
vedete jpg
cub vali vijelie png
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul