Tom Jones împlinește astăzi 80 de ani. Starul a făcut sex cu 250 de femei într-un an!


    Își dorește să mai facă un turneu mondialFoto: Getty Images
Își dorește să mai facă un turneu mondialFoto: Getty Images

Tom Jones a împlinit astăzi 80 de ani, dar nu are de gând să se pensioneze. Vrea să lanseze noi hituri.

Celebrul interpret britanic Tom Jones a împlinit ieri venerabila vârstă de 80 de ani. Starul, cunoscut pentru marile sale hit-uri ”Sex Bomb”, „Delilah“ și „She‘s a Lady“, se menține încă foarte bine și nu vrea să se retragă din muzică. Ba chiar își propune să lanseze noi cântece de succes. A vândut 100 de milioane de discuri în lume și are o avere de 300 de milioane de dolari. Deși e deja octogenar, starul arată ca la 66 de ani. A fost și rămâne idolul a milioane de femei. Fiu de miner, Tom Jones a reușit să devină celebru în întreaga lume. Însăși Regina Angliei, Elisabeta a II-a, i-a recunoscut meritele și i-a dat titlul de cavaler.

Tom Jones, prima apariție după moartea soției!

Priscilla Presley s-a cuplat cu Tom Jones?

A avut numai o soție care i-a acceptat infidelitățile

Făcând o retrospectivă a vieții sale, Tom Jones a declarat: „Viața mea a fost de vis. Mereu mi-a mers tot mai bine”. A fost supranumit ”Tigrul” și a avut un succes nebun la femei. A ajuns chiar să facă sex cu 250 de femei pe an, scrie ziarul german ”Bild”. A avut o singură soție, Linda, care i-a acceptat infidelitățile. L-a înjurat, l-a bătut, a suferit din cauza lui, însă l-a iubit. A acceptat lucrurile așa cum erau pănă la moartea ei, din 2016, la 75 de ani, cauzată de cancer, după 59 de ani de căsătorie. Au un singur fiu, Mark (63 de ani), care este managerul lui. Starul mai are un copil din flori, Jonathan, care este un muzician american de stradă. În prezent, Tom Jones locuiește în Los Angeles într-o vilă de 9 milioane de dolari și mai are o casă  în Țara Galilor. Tom spune că “nu se teme de moarte, însă nu arde de nerăbdare să moară”. Mai vrea să pornească într-un turneu mondial în 2021. Celebrul interpret britanic Tom Jones a împlinit ieri vârstă de 80 de ani.

cub matilda pascal cojocărița png
cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
cub theo rose anghel damian png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
calarasi transport agabaritic in judetul calarasi foto arhiva drdp constanta
O femeie din Texas a fost găsită de familie la aproape 51 de ani după ce a fost răpită de bona sa. Foto: Captură video YouTube
image
image
image
image
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
cabral dominicana jpg
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png