Top 5 actriţe care au peste 40 de ani, dar arată fabulos

simeon stalpnicul png
Sofia Vergara foto: Guliver/Getty Images

Ce au în comun Gwyneth Paltrow, Dita Von Teese, Sofia Vergara, Jennifer Garner şi Cameron Diaz? Au aceeaşi vârstă şi un corp fără cusur. Dar să vedem care e secretul acestor vedete care arată impecabil deşi sunt trecute de prima tinereţe.

Gwyneth Paltrow

simeon stalpnicul png
Gwyneth Paltrow face sport aproape zilnicfoto: Harper's Bazaar US

Are 44 de ani, dar arată senzaţional! Gwyneth Paltrow este noua copertă a revistei Harper’s Bazaar din luna noiembrie. Fanii au fost uimiţi de ipostazele provocatoare în care a fost pozată actriţa. Picioare interminabile şi tonifiate, abdomen cu pătrăţele şi chip impecabil. Aşa arată actriţa care a împlinit 44 de ani la sfârşitul lunii septembrie. Blonda promovează stilul sănătos de viaţă, mâncarea organică şi comportamentul eco, face sport aproape zilnic  şi pretinde că are o viaţă perfectă.

Dita Von Teese

simeon stalpnicul png
Dita Von Teese arată senzaţional la 44 de anifoto: Guliver/Getty Images

Dita Von Teese, cea mai cunoscută actriţă de teatru burlesc din lume, e o apariţie atât la evenimente, dar şi în viaţa de zi cu zi. Splendida brunetă de 1.60 m şi 50 de kilograme, dansează lasciv într-un pahar gigant de Martini, show ce a făcut-o celebră în toată lumea. Actriţa are 44 de ani, dar arată fabulos. Picioare subţiri, sâni imenşi şi un posterior de invidiat. Dita se poate lăuda şi cu o talie de viespe, ce măsoară doar 52 de centimetri. Cum reuşeste să arate aşa? Are un mic secret de alimentaţie: “Îmi incep fiecare dimineaţă cu un shake făcut din spanac, pătrunjel şi coriandru proaspăt”

Sofia Vergara

simeon stalpnicul png
Sofia Vergara este inclusă constant în topurile celor mai frumoase femei din lumefoto: Guliver/Getty Images

Sofia Vergara este preferata americanilor. Actriţa, în vârsta de 44 ani, e de o frumuseţe răpitoare şi are un corp fără cusur. Ea a mărturisit că mersul la sală nu o atrage deloc şi că preferă să danseze pentru a-şi menţine silueta.  Sofia Vergara este inclusă constant în topurile celor mai frumoase femei din lume. Columbienii au numit-o acum câţiva ani “viagra naturală pentru bărbaţi”.

Jennifer Garner

simeon stalpnicul png
Jennifer Garner este cunoscută grație siluetei sale atleticefoto: Guliver/Getty Images

În afară de cariera sa cinematografică, Jennifer Garner este cunoscută grație siluetei sale atletice și, prin urmare, a pasiunii sale pentru fitness. La cei 44 de ani ai săi, actriţa are un trup tras ca prin inel. Unde mai pui că frumoasa şatena a trecut şi prin trei naşteri.  La nici şase luni după naşterea celui de-al treilea copil, Jen afişa deja o siluetă perfectă. Secretul a constat în sport şi o alimentaţie sănătoasă.

Cameron Diaz

simeon stalpnicul png
Cameron Diaz a scris chiar o carte în care le spune tinerelor cum să aibă grija de corpul şi sufletul lorfoto: Guliver/Getty Images

Cameron Diaz este una dintre frumuseţile de la Hollywood cu corpul sculptat, deşi are 44 de ani. Vedeta a scris chiar o carte în care le spune tinerelor cum să aibă grija de corpul şi sufletul lor. Actriţa spune că secretul unui trup frumos constă în exerciţii zilnice şi o alimentaţie sănătoasă.  

florin zalomir
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
sotie Arsinel jpg
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
image png
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
colaj mormant elisabeta a II-a
Muntii Orastiei Cetati dacice  Foto Daniel Guță (2) JPG
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image
image
image
image
Anca Pandrea  jpg
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png
2 cabral si andreea png png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice