Topul actrițelor de la Hollywood care au câștigat cei mai mulți bani în 2020. Vergara și Jolie, pe podium

image
Angelina Jolie, Sofia Vergara și Meryl Streepfoto: Guliver / GettyImages

Pandemia a schimbat ordinea lucrurilor! Sofia Vergara este mai bine plătită decât Angelina Jolie! Cu două proiecte în televiziune Sofia a câștigat cel mai bine anul acesta.

Actrița cel mai bine plătită în 2020 este Sofia Vergara (48 de ani). Ea a încasat 43 de milioane $ pentru rolul din serialul ”O familie modernă” și ca jurată la show-ul ”America's Got Talent”. Serialul, ajuns la sezonul 11, la ABC, se bucură de succes din 2009. Vergara a mai câștigat și din afaceri cu blugi și mobilă.

Pe locul doi în top se află Angelina Jolie (45 de ani), care a încasat 35,5 milioane $ ca să joace în filmul Marvel cu supereroi ”The Eternals”. Ea s-a antrenat mult pentru rolul solicitant.

Cele mai mari încasări pentru filme TV și difuzate pe Internet

Pe locul 3 este Gal Gadot (35 de ani), pentru rolurile din ”Wonder Woman 1984”, difuzat de Netflix, și ”Red Notice”. Urmează Melissa McCarthy (50 de ani), pentru rolurile din filme regizate de soțul său, Ben Falcone, pentru HBO Max și Netflix. Abia pe locul 5 este legendara Meryl Streep (71 de ani), pentru comedia ”Let Them All Talk”, de pe HBO Max, și ”Little Woman”, de anul trecut. Urmează Emily Blunt (37 de ani), care a primit un onorariu mare pentru rolul din ”Jungle Cruise”.

Celebra Nicole Kidman (53 de ani) ocupă locul 7 pentru rolurile din ”The Prom”, de pe Netflix, și miniseria ”The Undoing”, de la HBO. Pe ultimele 3 locuri se află, în ordine: Ellen Pompeo (50 de ani), pentru serialul ”Grey’s Anatomy”, Elisabeth Moss (38 de ani), pentru serialul ”The Handmaid’s Tale”, și Viola Davis (55 de ani) pentru rolurile din ”How to Get Away with Murder” și ”Ma Rainey’s Black Bottom”, de pe Netflix.

Pandemia a influențat topul câștigurilor

Producțiile de la Hollywood au avut de suferit de pe urma pandemiei în 2020. Pe lângă faptul că nu s-au făcut filmări, din cauza pericolului de infectare cu COVID-19, cinematografele au fost închise în perioadele de izolare. Așa că cel mai mare succes l-au avut filmele de televiziune și filmele difuzate pe Internet. Singura actriță care a reușit să încaseze o sumă mare, anul acesta, pentru o producție destinată marelui ecran a fost Angelina Jolie. În rest, chiar și marile vedete Meryl Streep și Nocole Kidman au încasat onorarii frumoase pentru rolurile din filme pentru televiziune.

Citește și:

Brad Pitt și Angelina Jolie, un nou pas spre împăcare? Actorul, fotografiat acasă la fosta nevastă

Brad Pitt nu a mai vorbit de patru ani cu fiul cel mare. Maddox nu vrea să audă de tatăl adoptiv

.

florin zalomir
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 bec economic jpg
Ligia Deca, noul ministru al educației Sursă foto: UN Photo
selly si victor grosu
Vucici
albina pexels com jpg
image
image
image
image
image png
2 cabral si andreea png png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png