Topul soţiilor care s-au îmbogăţit de pe urma divorţurilor - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Divorţul este un proces care îi afectează negativ pe cei implicaţi şi, teoretic, nu aduce nimic bun. Totuşi, pentru soţiile de bărbaţi celebri există avantaje financiare consistente.

Fostele soţii ale sportivilor Michael Jordan şi Tiger Woods şi-au rotunjit veniturile după ce s-au despărţit de partenerii lor.

Considerat cel mai mare baschetbalist al tuturor timpurilor, Michael Jordan a trecut prin unul dintre cele mai costisitoare divorţuri din lumea vedetelor.

În 2007, Jordan şi cea care i-a fost soţie vreme de 18 ani, Juanita, au ajuns la o înţelegere de divorţ de 168 de milioane de dolari.

simeon stalpnicul png

„Recordul" lui Michael Jordan ar fi putut fi depăşit de un alt sportiv, jucătorul de golf  Tiger Woods.

Acesta a divorţat de soţia sa, Elin Nordegren (foto sus), în această vară, în urma infidelităţilor lui Woods. Presa a speculat multă vreme în jurul sumelor pe care Elin le-ar fi primit după divorţ.

Deşi, la un moment dat, „London Sun" a scris că preţul „tăcerii" fostei soţii a lui Woods ar fi de 750 de milioane de dolari, cele mai recente informaţii arată că Elin ar primi aproximativ 100 de milioane de dolari.

simeon stalpnicul png

Dan şi Camelia Şucu (foto sus), proprietarii lanţului de magazine Mobexpert, s-au căsătorit în 1986, s-au apucat de afaceri cu mobilă în 1993 şi, în 2006, după ce au adunat o avere impresionantă, au divorţat. Deşi n-a fost cu scandal, divorţul a durat circa doi ani din cauza partajului.

În cele din urmă, cei doi s-au înţeles ca, pentru 40 de milioane de euro, Camelia Şucu să iasă din acţionariatul firmelor din grupul Mobexpert.

După divorţ, Dan Şucu s-a căsătorit cu prezentatoarea TV Diana Lăscărescu. Acordul a fost catalogat drept cel mai scump divorţ din România.

simeon stalpnicul png

Anul acesta, tenismenul Ilie Năstase a anunţat că divorţează, după o relaţie de 14 ani şi o căsnicie de şapte ani, de Amalia Năstase (foto sus).

Imediat după acest anunţ, „gurile rele" au spus că motivul neînţelegerilor ar fi infidelităţile Amaliei, dar şi că aceasta ar fi „vânat" banii lui Năstase.

Mai citeşte:

În plin divorţ, Amalia şi Ilie Năstase au ieşit împreună de 1 martie

Amalia şi Ilie Năstase, divorţ de 7 milioane de euro

Amalia vrea jumătate din averea lui Ilie Năstase

Amalia şi Ilie Năstase divorţează!

Fostul tenismen are, conform topului „Forbes 500 miliardari", o avere estimată la circa 6-7 milioane de euro. Pentru a sta departe de presă, cei doi au decis să divorţeze în străinătate şi nu au oferit detalii legate de partaj.

Totuşi, presa a scris cu doi ani înaintea divorţului că Amalia şi-ar fi dorit jumătate din avere.

Citeşte mai multe amănunte pe adevarul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net