Tracy Morgan, apariție spectaculoasă la doar o zi după ce a primit o stea pe „Hollywood Walk of Fame”

simeon stalpnicul png
Tracy Morgan, etalându-și lanțurile de aur, în timp ce ajungea la o emisiune americanăFoto: Splash News

Actorul Tracy Morgan, devenit celebru prin intermediul aparițiior sale în emisiunea „Saturday Night Live”, a primit o stea pe celebra alee „Hollywood Walk of Fame”. La o zi de la eveniment, acesta a atras atenția asupra sa prin alegerea accesoriilor pe care a decis să le poarte, în timp ce ajungea pe platourile de filmare ale emisiunii americane „Jimmy Kimmel Live”.

Actorul de comedie Tracy Morgan, crescut într-unul dintre cele mai rău-famate ghetouri din New York, și-a depășit condiția dură din copilărie și a ajuns sus. Acesta a primit, marți, unul dintre cele mai apreciate premii de la Hollywood: o stea pe Aleea Celebrității. Actorul a declarat în mod ironic că se simte „ca acasă” în timp ce toate camerele imortalizau momentul în care el inaugura evenimentul.

Morgan, în vârstă de 49 de ani, s-a aplecat şi a sărutat steaua de pe Hollywood Boulevard din Los Angeles, acum unul dintre cele mai vizitate locuri din oraş, care în trecut a fost însă, o zonă monopolizată de lumea interlopă americană. „Când eram un copil sărac şi creşteam în ghetourile din Brooklyn nu aş fi visat vreodată că voi avea o stea pe Walk of Fame. Acum că sunt aici trebuie să mărturisesc că mă simt destul de confortabil. Şi o să vă spun de ce. Din cauza mirosului de iarbă şi de urină stătută - mă simt ca şi cum aş fi din nou în ghetouri. Ceea ce m-ar face cu adevărat să mă simt ca acasă este ca cineva să picteze cu un spray cu graffiti peste steaua mea", a adăugat amuzat comediantul.

simeon stalpnicul png
Tracy Morgan, pozând mândru lângă onorabilul premiuFoto: Instagram

Morgan joacă în momentul de față în serialul de comedie „The Last O.G.”. Rolul obținut este primul pas pentru revenirea sa în forță la Hollywood, după ce actorul a fost grav rănit în 2014, când un camion Wal-Mart a lovit limuzina sa într-un accident din New Jersey, provocând moartea prietenului său, James McNair. 

Cei care au prezentat ceremonia de dezvelire a stelei au fost laureatul premiuliu Oscar, Jordan Peele, și actorul Martin Lawrence, acesta din urmă fiind primul care i-a dat lui Morgan o șansă de a intra în lumea actoriei, distribuindu-l în serialul său de comedie, „Martin”. „A trecut prin atât de multe lucruri şi a ieşit cu o perspectivă asupra vieţii care este absolut minunată. Te duce prin toate stările într-o conversaţie cu el. Poţi să râzi o secundă, iar în următoarea să plângi. Te pune pe gânduri acum, iar în următoarea secundă spune ceva atât de prostesc că nu poate să nu fie amuzant”, a declarat Peele pentru mulțimea adunată.

La doar o zi după eveniment, miercuri, actorul a fost invitat în emisiunea tv a prezentatorului Jimmy Kimmel, și a creat un moment spectaculos prin simpla sa apariție. În timp ce ajungea la locul unde se filma emisiunea, acesta a fost fotografiat purtând un imens lanț de aur de care era atașat un scorpion din același metal prețios. Sub opulentul accesoriu, se descria un alt lanț, mai subțire de data asta, de care era atârna o plăcuță aurită.

Tracy obișnuiește adesea să își sfideze originile sărace, atunci când alege să se prezinte la evenimentele mondene cu accesorii mari de aur și costume scumpe de brand.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
amalia puflea sol gimnastica jpeg
Ronaldo, cu nasul spart în partida Cehia - Portugalia FOTO EPA EFE
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg