Tragedie în showbiz! A murit unul dintre cei mai cunoscuți influenceri - avea numai 35 de ani

Modelul și influencerul Jeff Thomas a murit la 35 de ani. Poliția a anunțat inițial că este vorba despre o sinucidere, dar cazul nu este închis. Cadavrul fotomodelului a fost descoperit într-un bloc de apartamente din Miami, potrivit purtătorului de cuvânt al Departamentului de Poliție din Miami citat de PEOPLE. Ultima postare a influencerului pe Instagram a fost chiar pe data de 8 martie, când își îndemna fanii să își facă obiceiuri sănătoase.

Modelul și influencerul Jeff Thomas a murit la doar 35 de ani. Foto: Instagram
Modelul și influencerul Jeff Thomas a murit la doar 35 de ani. Foto: Instagram

Medicul legist din comitatul Miami-Dade a spus că încă nu a fost stabilită cauza morții.

Thomas are peste 121.000 de urmăritori pe Instagram și este, de asemenea, fondatorul și directorul One Popsicle, o agenție de consultanță în artă, potrivit profilului său.

Vestea morții sale a fost raportată pentru prima dată de TMZ.

Ultima sa postare pe Instagram îl arată într-o piscină în aer liber, în Miami. „O baie rece pe zi îl ține pe doctor departe”, a subtitrat el imaginea, care includea și hashtag-ul „sănătate mintală”.

O serie de persoane dragi și-au împărtășit durerea în secțiunea de comentarii a postării.

"A fost o plăcere să fiu partenerul tău. Ai făcut tot ce trebuia să faci pentru a reuși în afacere. Frustrant uneori, dar știam obiectivele tale și pasiunea ta de a ajunge acolo", a scris Gerald Frankowski. "Mai importantă a fost prietenia pe care am dezvoltat-o ​​după aceea. Inima ta a fost întotdeauna la locul potrivit. RIP."

„Odihnește-te”, a spus concurentul RuPaul’s Drag Race, Sasha Colby, în timp ce Joe Carozza de la Republic Records a scris: „Zâmbetul tău molipsitor a adus întotdeauna atât de multă bucurie în viața mea. Odihnește-te în pace, dragă băiat ❤️”.

„Odihnește-te în dragoste”, i-au scris fanii lui Jeff Thomas, un influencer și model care se bucura de apreciere. „Zâmbetul tău molipsitor a adus întotdeauna atât de multă bucurie vieții mele”, este un alt mesaj din miile care continuă să apară pe rețelele sociale.

image
image
image
image
image
image
banner miron cozma png
banner ionut petrescu png
banner cristi borcea png
"Am și sădit în grădină semințe pentru a avea în curând salate, verdețuri și legume, abia le aștept", ne-a spus vedeta
smiley simon cowell jpg
banner Mihaela Coserariu png