Trupele Boney M. Xperience și La Bouche pretenții la Festivalul Diskoteka de la Iași! „Au cerut mici și sarmale!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Boney M. Xperience și La Bouche sunt două dintre numele grele de pe afișul ediției cu numărul 3 al Diskoteka Festival, eveniment ce se va desfășura toamna aceasta, la Iași, în perioada 20-22 septembrie. Click! a aflat ce anume au cerut să mănânce invitații de calibru din afară?! Mâncarea românească le face cu ochiul. 

Diskoteka Festival, ediția cu numărul 3, va avea loc la Iași între 20-22 septembrie și se anunță a fi cel mai mare festival retro din Europa, unde vor cânta cunoscuți artiști internaționali și români.

Line-up-ul este unul de excepție: La Bouche, Tehnotronic ft. Eric Martin, No Mercy, Boney M. XP, Captain Hollywood Project,  Cappella, Ryan Paris vor urca pe scena de la Parc Palas Mall, din Iași.

Artiștii de la Boney M Experience au cerut mici și sarmale! 

Organizatorul festivalului, managerul Dan Anghel trebuie să fie atent și la preferințele culinare ale artiștilor internaționali, care vor concerta în cele 3 zile, pe scena de la Parc Palas Mall din Iași. 

„Cei de la Boney M vor să guste mâncarea românească, așa că au cerut în mod expres mici și sarmale!”, ne-a declarat acesta, pentru Click!

Festivalului i s-au alăturat și mai mulți artiști români iubiți de toate generațiile precum: Cătălin Crișan, Gabriel Dorobanțu, Daniel Iordachioaie, Mirabela Dauer, Silvia Dumitrescu, Annes, Sweet Kiss, , L.A. și DJ Conte.

Annes va fi, anul acesta, și prezentatoarea festivalului. 

„Ne propusesem să facem nunta toamna aceasta, dar soțul organizează un festival mare de muzică retro, la Iași. El muncește un an pentru așa un eveniment.

Sunt foarte încântată eu voi fi prezentatoarea festivalului, alături de George Zafiu de la Europa FM. O să ne distram, va fi ca la discotecă pe vremuri”, a spus Annes, pentru Click!

În vârstă de 47 de ani, Ana Constantin, pe numele de scenă Annes, este una dintre cele mai sexy cântărețe de la noi. Solista este logodită de peste 20 de ani cu impresarul Dan Anghel, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi își doresc foarte mult să devină părinți.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Ion Laceanu
anemona niculescu jpeg
image png
Adrian Daminescu şi soţia lui Dana cred în miracole jpeg
zendaya saptamana modei paris profimedia jpg
tamara buciuceanu botez jpeg
angelina jolie gettyimages jpg
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost nășiți de Mădălin Ionescu și de Cristina Șișcanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net