Uite ce haios şi cool e Danny DeVito la 73 de ani!

Danny DeVito a participat la Festivalul de Film Donostia din Spania
Danny DeVito a participat la Festivalul de Film Donostia din Spania

Danny DeVito e unul dintre cei mai mari comedianți de la Hollywood, iar la 73 de ani a rămas la fel de simpatic ca-n tinerețe. Actorul a fost recompensat zilele trecute cu un premiu pentru întreaga cariera la un festival de film din Spania.

La 73 de ani, Danny DeVito e super-haios şi cool. Actorul a participat sâmbătă la Festivalul Donostia din San Sebastian, Spania, şi a plecat acasă cu un premiu, scrie National Post.

Danny DeVito se ţine bine la 73 de ani

Faptul că măsoară mai puţin de 1,50 m nu l-a împiedicat să aibă succes în Cetatea Filmului și să fie adorat de milioane de oameni din lumea întreagă.


    Danny DeVito a participat la Festivalul de Film Donostia din Spaniafoto: Hepta
Danny DeVito a participat la Festivalul de Film Donostia din Spaniafoto: Hepta

Ajuns la 73 de ani, actorul este neschimbat. Minion, cu părul scurt, grăsuț și o burtă uriașă. Prezent la festivalul Donostia, Danny DeVito a fost tot un zâmbet. Cu o ţinută cool şi ochelari de soare, actorul a stat la poze şi şi-a salutat fanii.

Danny DeVito nu renunţă la actorie

A jucat în pelicule memorabile precum „Războiul familiei Rose” (1989), „Un mafiot la Hollywood” (1995), sau „Mogulul”. A început însă să devină faimos odată cu interpretarea rolului unui dispecer de taxi în serialul TV „Taxi” (1978-1983), care i-a adus un Glob de Aur şi premiul Emmy. O comedia la care s-a râs cu lacrimi a fost ”Gemenii” , cea în care DeVito joacă cu Arnold Schwarzenegger. Chiar dacă este septuagenar, nu a renunțat la marea sa pasiune – actoria. Danny DeVito și Jeff Goldblum vor juca amândoi  într-o serie de comedii de o jumătate de oră.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
horoscop jpg
cub claudia pavel cream png
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
image
image
image
image
image
image
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu
simona musca 1 jpg
baza keanu reeves (gettyimages) jpg
165683789 317218509797000 3646891836978636971 n jpg