Uite cum arată astăzi casa unde s-a filmat «Singur acasă»!

Ultima actualizare:
După ce a crescut, nu a mai prins nici un rol
După ce a crescut, nu a mai prins nici un rol

Este complet schimbată! Frumoasa casă cu decoruri de sărbătoare, în care s-a turnat filmul de mare succes „Singur acasă”, are un nou proprietar care a făcut numeroase modificări în interiorul acesteia.

Cea mai frumoasă comedie de Crăciun din istorie, „Singur acasă”, încă adună în faţa televizoarelor toată suflarea în perioada Sărbătorilor de iarnă, la peste un sfert de secol de la lansare! Primul film din serie a împlinit 28 de ani, la 16 noiembrie.

La lansare, nimeni nu se aştepta că va avea un aşa imens succes. Filmul care a avut un buget de 18 milioane de dolari a adus încasări record de peste 476,7 milioane de dolari.

Biroul atunci
Biroul atunci

Biroul acum
Biroul acum

Ideea filmului a aparţinut scenaristului John Hughes, care l-a descoperit pe puştiul Macaulay Culkin, astăzi în vârstă de 38 de ani, şi a scris povestea special pentru el.

Pelicula a fost turnată în superba casă spaţioasă, pe care toată lumea o ştie, care se găseşte în Winnetka, suburbie a oraşului Chicago, statul Illinois, SUA.

Bucătăria atunci
Bucătăria atunci

Vila situată pe strada Lincoln, la numărul  671, era deţinută la acea vreme de John şi Cynthia Abendshien, care au închiriat-o pentru filmări companiei de producţie cinematografică Hughes Entertainment. Ei au scos casa la vânzare în 2011, cu 2,4 milioane de dolari.

Bucătăria acum
Bucătăria acum

Imobilul, cu o suprafaţă de 394 de metri pătraţi, care se află în apropiere de Lacul Michigan, s-a vândut însă cu numai 1,58 milioane de dolari. Noul proprietar nu vrea să-i fie cunoscut numele. Însă a acceptat să arate ce schimbări radicale a făcut în interior.

Dormitorul părinţilor atunci
Dormitorul părinţilor atunci

Totul nu mai arată ca înainte în vila în care Kevin McCallister, băiatul uitat acasă de familie, se bate cu hoţii, Harry şi Marv. Scările, sufrageria, biroul, dormitorul părinţilor sunt decorate şi mobilate cu totul altfel.

Dormitorul părinţilor acum
Dormitorul părinţilor acum

Casa cu 5 dormitoare şi 4 băi nu mai seamănă deloc cu vila împodobită festiv din film. Regizorul Chris Columbus (60 de ani) a dezvăluit de ce a fost ales acest grandios imobil pentru turnarea celei mai frumoase comedii de Crăciun: “Aveam nevoie de o vilă care să se potrivească pentru cascadorii, care să arate ca o casă de vis  în acelaşi timp”.

Scările atunci
Scările atunci

Filmul “Singur acasă” a intrat în Cartea Recordurilor pentru că a rezistat în topuri 12 săptămâni la rând şi a avut cele mai mari încasări din lume în 1990.

Scările acum
Scările acum

De aceea au fost realizate alte 3 filme cu aceeaşi temă: “Singur acasă 2: Pierdut in New York” (1992), Singur acasă 3” (1997), “Singur acasă 4” (2002).


    Scările acum
Scările acum

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net