Uite cum arată Sofia Vergara într-o zi obişnuită!

image
Sofia Vergara

O femeie banală! Aşa pare celebra actriţă Sofia Vergara dincolo de lumina reflectoarelor. Faţa ei este aproape de nerecunoscut, în comparaţie cu chipul superb cu care ne-a obişnuit pe covorul roşu.

Actriţa de origine columbiană Sofia Vergara (43 de ani) a fost surprinsă recent în timp ce încărca în maşină 3 cutii cu băuturi naturale. Diva, devenită celebră pentru rolul din serialul “O familie modernă”, tocmai îşi făcuse cumpărăturile în localitatea Wilmington, Carolina de Nord, când a fost fotografiată de paparazzi. Vedeta, care are o avere de 100 de milioane de dolari, nu era machiată şi părea că are faţa puţin umflată şi neîngrijită. Deşi este cel mai bine plătită actriţă de la Hollywood, potrivit Forbes, câştigând circa 300 de mii de dolari pe episod, Sofia este neglijentă cu aspectul său într-o zi obişnuită.

image
Pe covorul roşu este superbă

Şi asta chiar dacă ştie că, fără machiaj, nu arată deloc bine. “Când merg la evenimente, am mare grijă să fiu fardată. Machiajul pentru mine este la fel de important ca şi spălatul sau cum este bărbieritul pentru bărbaţi. Nu cred în frumuseţea naturală. Mă machiez strident chiar, nu îmi pasă dacă semăn cu o prostituată”, a spus diva. Însă când nu ştie că va fi pozată, actriţei pare că nu îi pasă de aspectul său. Diva a fost surprinsă la cumpărături îmbrăcată într-un costum sport, de parcă s-ar fi întors de la gimnastică.

image
Pe covorul roşu este superbă

Ţinuta ei nu avea nimic din eleganţa cu care apare pe covorul roşu. Fără machiaj şi în pantalonii care îi scoteau în evidenţă formele părea o femeie oarecare. Vergara s-a căsătorit anul trecut cu Joe Manganiello (39 de ani). Ea are un fiu, Manolo, de 23 de ani, din prima căsătorie cu Joe Gonzalez, care s-a încheiat după doi ani, în 1993.

florin zalomir
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
sotie Arsinel jpg
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
image png
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
colaj mormant elisabeta a II-a
Nicolae Ciuca FOTO Facebook Nicolae Ciuca
fabrica de zahar ludus foto msnews.ro
image
image
image
image
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png
2 cabral si andreea png png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice