Uite cum arată Sofia Vergara într-o zi obişnuită!

Ultima actualizare:
Sofia Vergara
Sofia Vergara

O femeie banală! Aşa pare celebra actriţă Sofia Vergara dincolo de lumina reflectoarelor. Faţa ei este aproape de nerecunoscut, în comparaţie cu chipul superb cu care ne-a obişnuit pe covorul roşu.

Actriţa de origine columbiană Sofia Vergara (43 de ani) a fost surprinsă recent în timp ce încărca în maşină 3 cutii cu băuturi naturale. Diva, devenită celebră pentru rolul din serialul “O familie modernă”, tocmai îşi făcuse cumpărăturile în localitatea Wilmington, Carolina de Nord, când a fost fotografiată de paparazzi. Vedeta, care are o avere de 100 de milioane de dolari, nu era machiată şi părea că are faţa puţin umflată şi neîngrijită. Deşi este cel mai bine plătită actriţă de la Hollywood, potrivit Forbes, câştigând circa 300 de mii de dolari pe episod, Sofia este neglijentă cu aspectul său într-o zi obişnuită.

Pe covorul roşu  este superbă
Pe covorul roşu este superbă

Şi asta chiar dacă ştie că, fără machiaj, nu arată deloc bine. “Când merg la evenimente, am mare grijă să fiu fardată. Machiajul pentru mine este la fel de important ca şi spălatul sau cum este bărbieritul pentru bărbaţi. Nu cred în frumuseţea naturală. Mă machiez strident chiar, nu îmi pasă dacă semăn cu o prostituată”, a spus diva. Însă când nu ştie că va fi pozată, actriţei pare că nu îi pasă de aspectul său. Diva a fost surprinsă la cumpărături îmbrăcată într-un costum sport, de parcă s-ar fi întors de la gimnastică.


    Pe covorul roşu  este superbă
Pe covorul roşu este superbă

Ţinuta ei nu avea nimic din eleganţa cu care apare pe covorul roşu. Fără machiaj şi în pantalonii care îi scoteau în evidenţă formele părea o femeie oarecare. Vergara s-a căsătorit anul trecut cu Joe Manganiello (39 de ani). Ea are un fiu, Manolo, de 23 de ani, din prima căsătorie cu Joe Gonzalez, care s-a încheiat după doi ani, în 1993.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net